5 απίθανοι χώροι για παιδικά πάρτι

5 απίθανοι χώροι για παιδικά πάρτι

Τυχεροί όσοι γονείς απέκτησαν παιδιά τους ζεστούς μήνες του έτους! Έχουν τη δυνατότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος να κάνουν τα γενέθλια των μικρών τους είτε στο σπίτι, ανοίγοντας τις βεράντες, είτε σε κάποιο κοντινό πάρκο ή παιδική χαρά και να περάσουν όλοι καλά. Τι γίνεται, όμως, με όλους εμάς που αποκτήσαμε τα βλασταράκια μας μέσα στο καταχείμωνο και το σπίτι μας δεν χωρά ούτε το 1/3 των συμμαθητών τους (μαζί με τους γονείς); Ίσως και να είμαστε λίγο πιο τυχεροί, γιατί έχουμε την επιλογή να προσφέρουμε στο παιδί μας ένα πραγματικά ξεχωριστό πάρτι σε χώρους που συνδυάζουν επαγγελματική οργάνωση και ψυχαγωγία. Σίγουρα, θα κοστίσει κάτι παραπάνω, όμως η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη, ενώ το σπίτι μας θα παραμείνει… άθικτο! Δείτε τις νέες προτάσεις μας:

Party με θέμα στο Paradise Park, στη Μεταμόρφωση

Στον τεραστίων διαστάσεων εσωτερικό χώρο του Paradise Park τα πάρτι αποκτούν θέμα, το οποίο μπορείτε να διαλέξετε μαζί με το παιδί ανάμεσα σε 28 διαφορετικές βιωματικές προτάσεις, με ξεχωριστό ενδιαφέρον! Για την χειμερινή περίοδο μία από τις δημοφιλείς επιλογές είναι το εντυπωσιακό θέμα «Ελληνική Μυθολογία», στο πλαίσιο του οποίου τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού θα πρέπει να καταφέρουν να βγουν από έναν απίθανο λαβύρινθο (μιμούμενα τον Θησέα), για να βρουν τον Μινώταυρο, με τη βοήθεια του μίτου της Αριάδνης. Στη συνέχεια, θα κάνουν ανασκαφή στο σκάμμα, προκειμένου να βρουν προτομές και αγγεία, θα αναμείξουν γύψο και νερό για να φτιάξουν κίονες σε ειδικά καλούπια, τους οποίους θα πάρουν μαζί φεύγοντας, ενώ θα παίξουν πολλά… μυθολογικά παιχνίδια!

Κάποια ακόμα «θέματα» για πάρτι είναι το «Εργαστήρι σοκολάτας και μπισκότου», το «Εργαστήρι πηλού», ενώ διοργανώνεται και θεματικό αποκριάτικο πάρτι.

Η διάρκεια του πάρτι είναι 3,5 ώρες, κατά τις οποίες ο χώρος κλείνεται αποκλειστικά για τους καλεσμένους, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια αυτού υπάρχουν εκπαιδευτές που απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά. Επιπλέον, τα παιδιά θα απολαύσουν πλήρες γεύμα από το μπάρμπεκιου, ενώ για τους ενήλικες υπάρχει η επιλογή γεύματος ή απλού κεράσματος.

Το κόστος ανά παιδί είναι 15 ευρώ (για την δραστηριότητα και το φαγητό), με ελάχιστο αριθμό παιδιών τα 20 και μέγιστο τα 40. Για τους γονείς το απλό κέρασμα (καφές-κέικ) είναι στα 5 ευρώ κατ'άτομο.

Μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ.

Χορός μέχρι τελικής πτώσης στην Discoball, στην Καλλιθέα

Η διασκέδαση χτυπά κόκκινο στην Discoball που αποτελεί την ιδανική πρόταση για παιδιά που λατρεύουν τον χορό και το τραγούδι! Στην ειδικά διαμορφωμένη disco-αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 50 άτομα (μικρούς και μεγάλους), παιδιά ηλικίας από 3 έως 14 ετών θα ξεφαντώσουν μαζί με τους γονείς με χορευτικά και παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν από έμπειρους ανιματέρ. Φωτορρυθμικά, μπουρμπουλήθρες και εφφέ θα δώσουν ακόμα περισσότερη ένταση και ρυθμό, ενώ στο πρόγραμμα του πάρτι περιλαμβάνεται karaoke, με ασύρματα τηλέφωνα και προβολή στίχων!

Η διάρκεια του πάρτι στην Discoball είναι 3 ώρες. Την ίδια ώρα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον γαλλικό καφέ τους και τα παιδιά τον χυμό τους, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μπουφέ σε συνεργασία με catering.

Το δε κόστος του party εκεί ανέρχεται στα 260 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. για την ενοικίαση του χώρου, ενώ αν επιθυμείτε να προσφέρετε και φαγητό στους καλεσμένους σας, υπολογίστε ότι η τιμή θα ξεκινήσει από 2,5 ευρώ κατ’άτομο, ανάλογα με το μενού που θα επιλέξετε. Οι γονείς θα αναλάβουν την τούρτα του παιδιού.

Μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ.

Παιχνίδι και χαρά στον παιδότοπο Balloons, στη Βάρη

Τα Balloons είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα παιδότοπων με φουσκωτά και ίσως η πιο διαδεδομένη –και όχι άδικα. Σε όσους από αυτούς έχει τύχει να επισκεφθούμε υπάρχει οργάνωση, καθαριότητα και εγγυημένη διασκέδαση για τα παιδιά. Πρόσφατα, μάλιστα, βρεθήκαμε στο Balloons της Βούλας, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο πρώτος παιδότοπος που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, τον Ιούνιο του 1995. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των 500 τ.μ., λοιπόν, όπου κυριαρχούν βέβαια τα φουσκωτά παιχνίδια και η πισίνα με τα πολύχρωμα μπαλάκια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το πάρτι σας και να είστε βέβαιοι ότι θα περάσουν εξίσου καλά με τους μικρούς και οι μεγάλοι, για τους οποίους διατίθεται ένας κομψός, φωτεινός χώρος, με μεγάλες ροτόντες. Τα δε παιδιά θα απολαύσουν το γεύμα τους στην χαριτωμένη αίθουσα, ακριβώς πάνω από τα φουσκωτά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους πολύ μικρούς επισκέπτες, από 6 έως 36 μηνών, ενώ σε συνεννόηση με το έμπειρο προσωπικό, μπορείτε να διοργανώσετε και θεματικά πάρτι.

Όσο για το κόστος, αυτό ξεκινά από 2,5 ευρώ ανά παιδί με χυμό και ένα βασικό μενού, και από 2,50-3 ευρώ για τους γονείς με κατανάλωση καφέ/αναψυκτικού και κάποιο κέρασμα (το κόστος προσαρμόζεται ανάλογα με το αν θα υπάρξει μενού και για τους γονείς). Υπολογίστε επιπλέον 180 ευρώ που είναι η χρέωση για τη χρήση της αίθουσας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Party στα μέτρα σας στις Μικροφυΐες, στην Άνω Γλυφάδα

Στις Μικροφυΐες τα παιδικά πάρτι διοργανώνονται… στα μέτρα σας! Για τους καλοκαιρινούς μήνες διατίθεται μεγάλος κήπος, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως 40 παιδιά με τους γονείς τους, ενώ για τον χειμώνα η κλειστή αίθουσα προσφέρεται για όχι περισσότερα από 30 παιδιά, με τους γονείς σε ξεχωριστό χώρο. Στο πλαίσιο του πάρτι διοργανώνονται σε συνεννόηση με τις παιδαγωγούς παιχνίδια και δράσεις, ανάλογα με το θέμα που έχει επιλέξει η οικογένεια, π.χ. αν πρόκειται για πάρτι με σούπερ ήρωες, σχεδιάζονται αντίστοιχα παιχνίδια. Οι ηλικίες στις οποίες απευθύνεται ο χώρος για τα πάρτι είναι από 1 έως 8 ετών.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους με κάποιο κέρασμα, ενώ στα παιδιά προσφέρεται χυμός. Οι Μικροφυΐες συνεργάζονται με catering, για να στηθεί μπουφέ για τα παιδιά, ωστόσο οι γονείς μπορούν να φέρουν τις δικές τους λιχουδιές από το σπίτι, ενώ οι ίδιοι θα αναλάβουν και την τούρτα.

Το κόστος του πάρτι στις Μικροφυΐες ξεκινά από 250 ευρώ για 20 παιδιά.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Party με paintball στο Sniperclub, στην Παλλήνη

Θέλετε να χαρίσετε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία στο παιδί και τους φίλους του; Εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, μια πραγματικά ξεχωριστή πρόταση είναι το… paintball party, στο πλαίσιο του οποίου τα παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι και δράση! Η δραστηριότητα αυτή απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών και πάνω, για τα οποία διατίθεται ειδικά διαμορφωμένο πεδίο στις εγκαταστάσεις του Sniperclub, καθώς και ειδικός εξοπλισμός (στολές, μάσκες κ.λ.π.)

Το πάρτι εκεί διαρκεί περίπου 4 ώρες, εκ των οποίων τις 2-2,5 ώρες τα παιδιά θα επιδίδονται στο paint ball, ενώ στη συνέχεια μπορούν να απολαύσουν χυμούς, σνακ, καθώς και την τούρτα του εορτάζοντα. Την ίδια ώρα οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους σε κλειστό χώρο που προσφέρεται για ιδιωτική χρήση.

Το κόστος ανέρχεται στα 16 ευρώ ανά παιδί (δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των παιδιών). Για τα φαγητά και τα ποτά μικρών και μεγάλων αναλαμβάνουν οι γονείς, είτε να φέρουν ό,τι επιθυμούν από το σπίτι, είτε να παραγγείλουν από τα γύρω μαγαζιά της Παλλήνης. Ο δε καφές των γονιών χρεώνεται ξεχωριστά, ανάλογα με την κατανάλωση.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

v