6 ξεχωριστοί χώροι που θα διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι!

6 ξεχωριστοί χώροι που θα διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι!

Το αιώνιο πρόβλημα των γονιών είναι πώς θα καταφέρουν να διασκεδάσουν εκτός σπιτιού, χωρίς να ανησυχούν μήπως τα παιδιά βαρεθούν γρήγορα, αρχίσουν την γκρίνια και πρέπει να εγκαταλείψουν το μαγαζί κακήν κακώς. Για να σας βγάλουμε από αυτή τη δύσκολη θέση, βρήκαμε 6 χώρους που εγγυώνται τη διασκέδαση όλης της οικογένειας. Είτε θέλετε να απολαύσετε τον καφέ είτε το φαγητό ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα μείνετε απογοητευμένοι.

1. Επιτραπέζια και καφές στο Playroom στη Γλυφάδα

*Φωτογραφία: nou-pou.gr

Παιδότοπος και επιτραπέζια για τα μικρά παιδιά και καφές σ΄ έναν ευχάριστο χώρο για τους μεγάλους. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά και το παγωτό του, για το οποίο φημίζεται και –γιατί όχι;- να επιδοθείτε κι εσείς σ’ ένα μαραθώνιο επιτραπέζιων παιχνιδιών. Για τα παιδικά εργαστήρια που διοργανώνει το καφέ, δείτε περισσότερα εδώ

Πού θα πάτε: Δ. Γούναρη 41, Άνω Γλυφάδα.

Τηλέφωνο: 2114054234.

2. Μπουφές και παιχνιδότοπος στο Grecotel Pallas Athena

Δύο φορές τον μήνα, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Grecotel στο κέντρο της Αθήνας οργανώνει μεσημεριανό ειδικά για… οικογένειες. Οι γονείς απολαμβάνουν τα πιάτα του μπουφέ με 25 ευρώ το άτομο (μπορεί η τιμή να είναι λίγο «τσιμπημένη» αλλά αξίζει) ενώ τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στον παιδότοπο Imaginarium με δημιουργικά παιχνίδια. Για τα παιδιά μέχρι 6 ετών δεν υπάρχει κόστος ενώ για τα μεγαλύτερα πιτσιρίκια, το κόστος ανέρχεται στα 12,5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 2103250900.



Πού θα πάτε: Grecotel Pallas Athena - Pallas Athena Restaurant, πλατεία Κοτζιά, Αθήνα.

3. Ξεχωριστές γεύσεις στο Αθήρι



Μπορείτε να συνδυάσετε τη βόλτα σας στο κέντρο της Αθήνας με γκουρμέ αλλά όχι ακριβή κουζίνα στο εστιατόριο Αθήρι στον Κεραμεικό. Το μενού διαθέτει και θαλασσινά, από τα οποία ξεχωρίζει το ριζότο θαλασσινών. Ειδικά αν το επισκεφθείτε Κυριακή μεσημέρι, εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν το παιδικό μενού σε ξεχωριστό χώρο και με δραστηριότητες όπως η ζωγραφική, το θέατρο και η κατασκευή κούκλας. Το κόστος ανά παιδί ανέρχεται στα 15 ευρώ.



Δείτε περισσότερα εδώ. 

Πού θα πάτε: Πλαταιών 15, Κεραμεικός.

Τηλέφωνο: 2103462983.

4. Βόλτα στο κέντρο και καφές στο Φωταέριο



Μένουμε κέντρο και ψηφίζουμε (πάλι) Κεραμεικό για την σαββατιάτικη βόλτα με τα παιδιά. Στο καφέ που βρίσκεται μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης θα «χαρείτε» τις Αλκυονίδες μέρες που πλησιάζουν παρέα με τον καφέ σας. Παράλληλα, τα παιδιά, είτε παίζουν στην πρωτότυπη παιδική χαρά που βρίσκεται στον χώρο, είτε απασχολούνται δημιουργικά σε κάποιο από τα προγράμματα που οργανώνονται από το Μουσείο Φωταερίου.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Πού θα πάτε: Πειραιώς 100, Κεραμεικός.

Τηλέφωνο: 2103470981.

5. Ψυχαγωγία και χαλάρωση για όλους στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. και Μ. Θεοχαράκη



Στον πρώτο όροφο του Ιδρύματος Θεοχαράκη, μπορείτε να επισκεφθείτε το ζεστό καφέ του που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο στιλ. Ενημερωθείτε για τις εκθέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ και εδώ για τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν τα πιτσιρίκια όσο εσείς χαλαρώνετε.

Πού θα πάτε: Βας. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1.

Τηλέφωνο: 2103611206.

6. Παιχνίδι και καφές στο Ζάππειο



Περιτριγυρισμένη από τον Εθνικό Κήπο, η Αίγλη Ζαππείου είναι η κατάλληλη επιλογή για να αναπνεύσετε πράσινο με τα παιδιά. Απολαύστε τον καφέ, το σνακ ή το φαγητό σας στον προσεγμένο χώρο του καφέ ή του εστιατορίου και αφήστε τα πιτσιρίκια να παίξουν στον άπλετο χώρο μπροστά από το μαγαζί, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει. Διοργανώνονται, επίσης και παιδικά πάρτι, αν ψάχνετε κάποιον ξεχωριστό χώρο να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού.



Πού θα πάτε: Αίγλη Καφέ, Κήπος Ζαππείου.

Τηλέφωνο: 2103369300.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v