Το συγκινητικό μήνυμα μιας υπέρβαρης μαμάς

Το συγκινητικό μήνυμα μιας υπέρβαρης μαμάς

Στην τηλεόραση, τα κοινωνικά δίκτυα, τα περιοδικά, κοινώς… σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης χαζεύουμε διάσημες μαμάδες που μόλις έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους αλλά που το σώμα τους είναι αψεγάδιαστο. Πέφτουμε και εμείς στην παγίδα να ζηλέψουμε, να σκεφτούμε «μακάρι να ήμουν κι εγώ έτσι» και εν τέλει, να δώσουμε περισσότερη σημασία στην εμφάνιση παρά στην ουσία.  Αυτό καταρρίπτει η Delfina Baca, μια υπέρβαρη μαμά που αποφάσισε να «μιλήσει» με την παρακάτω φωτογραφία:

Η ίδια, νοσοκόμα στο επάγγελμα, είχε παρευρεθεί σε πολλούς τοκετούς και πίστευε ότι ο δικός της δεν θα ήταν διαφορετικός. Όμως, ύστερα από 70 ώρες οδυνών, η Delfina αναγκάστηκε να υποβληθεί σε καισαρική τομή για να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Η ταλαιπωρία της νέας μαμάς, όμως, δεν τελείωσε εδώ. Επί οκτώ εβδομάδες, έπρεπε να αλλάζει συνέχεια γάζες για να φροντίζει τις πληγές της και να ακολουθεί ειδική θεραπεία για την επούλωσή τους.



Αφού τελικά όλα πήγαν καλά, αποφάσισε να ανέβάσει στην ιστοσελίδα ενός ειδικού project που σκοπό έχει να κάνει τις μαμάδες να νιώσουν όμορφα με το σώμα τους,  τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να γιορτάσει την ανάρρωσή της και τον ερχομό της κόρης της, μαζί με ένα σημαντικό μήνυμα σ’ εκείνη:

«Σε έναν κόσμο που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα επειδή δεν είσαι τέλειος ή επειδή είσαι υπέρβαρος, θέλω να δείξω σε όλους ότι κι εμείς είμαστε άνθρωποι. Θέλουμε τα ίδια πράγματα και τα σώματά μας είναι εκπληκτικά. Θέλω η κόρη μου να ξέρει ότι το σώμα της είναι ο ναός της και ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να την κάνει να αισθανθεί άσχημα ούτε για το τι άνθρωπος είναι, ούτε για την εμφάνισή της. »

Πηγή: popsugar.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v