Δημιουργική απασχόληση για τις διακοπές του Πάσχα: Τα 7 καλύτερα camps

Δημιουργική απασχόληση για τις διακοπές του Πάσχα: Τα 7 καλύτερα camps

Τα σχολεία κλείνουν αύριο, όμως η δική σας πασχαλινή άδεια δεν αρχίζει ακόμα, με αποτέλεσμα να προκύπτει ένα πρακτικό πρόβλημα: πού να αφήσετε τα παιδιά τις ώρες που εσείς δουλεύετε (και που κανονικά εκείνα θα ήταν στο σχολείο), απασχολώντας τα δημιουργικά και χωρίς να βαρεθούν.

Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι παραπάνω, ωστόσο έτσι, και εκείνα θα διασκεδάσουν και εσείς θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Για μικρούς Αϊνστάιν

4ήμερο στο Μουσείο Πειραμάτων

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη μεγάλη Πέμπτη, το Μουσείο Πειραμάτων περιμένει τα παιδιά από 6 έως 10 ετών για να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της επιστήμης από τις 9 π.μ έως τις 2 μ.μ. Το κόστος για την ημερήσια συμμετοχή ανέρχεται στα 18 ευρώ ανά παιδί ενώ και για τις 4 ημέρες, η τιμή ανεβαίνει στα 65 ευρώ. Για το πρωινό και το κολατσιό δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε γιατί τα αναλαμβάνει το Μουσείο, χωρίς επιπλέον κόστος.



Για το αναλυτικό πρόγραμμα της κάθε ημέρας και περισσότερες πληροφορίες για το camp,  θα βρείτε εδώ.

Ή 8ήμερο στο Planet Physics

Τη Μεγάλη Εβδομάδα (από τις 10 ως τις 13/4) αλλά και την εβδομάδα του Πάσχα (από τις 18 ως τις 21/4), τα παιδιά θα κάνουν πειράματα με πασχαλινά αυγά, θα διαγωνιστούν για το ποιος θα φτιάξει τη μεγαλύτερη σαπουνόφουσκα και θα πρέπει να λύσουν έναν γρίφο Φυσικής. Για τους πολύ… πρωινούς γονείς που φεύγουν νωρίς για τη δουλειά, η άφιξη των παιδιών ξεκινά από τις 7.30 (και τελειώνει μέχρι τις 9) και η αποχώρηση διαρκεί από τις 3 έως τις 4 μ.μ. Το κόστος φτάνει τα 18 ευρώ ανά ημέρα και τα 125 ευρώ για την οκταήμερη συμμετοχή στο πρόγραμμα.



Εδώ θα μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα και εδώ θα κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής.

Για  τα παιδιά που αγαπούν τις τέχνες

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες στην Καλλιτεχνούπολη

Μαγειρική, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι και πασχαλινές κατασκευές είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τα παιδιά από τη Μεγ. Δευτέρα ως τη Μεγ. Τετάρτη και από την Τρίτη του Πάσχα μέχρι την Παρασκευή του Πάσχα. Το καθημερινό πρόγραμμα αρχίζει στις 8.30 το πρωί και τελειώνει στις 2.30 το μεσημέρι. Για τους κατοίκους των Δυτικών Προαστίων, η Καλλιτεχνούπολη που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, σίγουρα θα σας βολέψει.



Το κόστος ανέρχεται στα 18 ευρώ για τις μεμονωμένες ημέρες (χωρίς Φ.Π.Α) και στα 120 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α) για τη συμμετοχή στο οκταήμερο πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Για τους λιλιπούτειους οικολόγους

«Πράσινο» παιχνίδι στο Περιβόλι στη Βάρη

Για 4 ημέρες τη Μεγάλη Εβδομάδα και για 4 ημέρες την εβδομάδα του Πάσχα, τα παιδιά θα παίξουν στο πράσινο (λίγο έξω απ’ την Αθήνα) , θα εξερευνήσουν το περιβόλι, θα μαγειρέψουν, θα χαλαρώσουν δίπλα στη λίμνη, αλλά και θα καλλιεργήσουν τον λαχανόκηπο.

*Φωτογραφία: saveandwin.gr

Το  πρόγραμμα διαρκεί οκτώ ώρες, από τις 8.30 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ. και απευθύνεται σε ηλικίες από 4 μέχρι 10 ετών. Όσον αφορά το κόστος, για την ημερήσια συμμετοχή, ανέρχεται στα 37 ευρώ και στα 99 ευρώ για όλες τις ημέρες. Το πρωινό, το μεσημεριανό και το απογευματινό κολατσιό περιλαμβάνονται στην τιμή. 

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Και φυσικά για τους λάτρεις του χιούμορ!

Ατελείωτη διασκέδαση στη Seferland

Και τις δύο εβδομάδες των πασχαλινών διακοπών από τις 7.30 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ., η Seferland αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των παιδιών και εγγυάται πολύ γέλιο, πολύ παιχνίδι μέσα από διασκεδαστικά προγράμματα και πασχαλιάτικες κατασκευές, πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων παιδαγωγών του χώρου.



Στο πρόγραμμα μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά από 4 ως 10 ετών, ενώ το κόστος συμμετοχής για την πρώτη εβδομάδα ανέρχεται στα 80 ευρώ, την δεύτερη στα 65 ευρώ και για μεμονωμένες μέρες στα 20 ευρώ.

Για επίδοξους αθλητές

4 μέρες γεμάτες αθλήματα στο Play Learn Enjoy

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι από τις 10 ως τις 13 Απριλίου, τα παιδιά από 6 έως 12 ετών θα απασχοληθούν παίζοντας κλασικά αθλήματα όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και μαθαίνοντας άλλα, λιγότερο γνωστά, όπως η ξιφασκία και το handball. Οι 13 έμπειροι και διακεκριμένοι προπονητές θα είναι δίπλα τους καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος. Το κόστος ανέρχεται στα 120 ευρώ, ενώ για κάθε επιπλέον παιδί υπάρχει έκπτωση 20 ευρώ.



*Την πρώτη μέρα του προγράμματος, θα μοιραστεί δωρεάν στα παιδιά ο ρουχισμός που θα χρειαστούν για τις δραστηριότητες, καθώς και ένα σακίδιο πλάτης.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ ή επισκεφθείτε την ομάδα του Play Learn Enjoy στο Facebook

Και μια διαφορετική κατασκήνωση από την Trekking Hellas

Τώρα θα σκεφτείτε «Να στείλω το παιδί κατασκήνωση ενώ ακόμα δεν έχει καλοκαιριάσει;». Αν είναι από 8 έως 14 ετών, είναι μια πολύ καλή επιλογή για να έρθει κοντά στη φύση, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην αναρρίχηση και να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία. Η κατασκήνωση ξεκινά από τις 9/4 μέχρι και τις 12/4 και περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις στο καταφύγιο Μπάφι και ποικίλες δραστηριότητες με πρώτη την αναρρίχηση, πάντα υπό το άγρυπνο μάτι έμπειρων εκπαιδευτών.



Το κόστος είναι τσουχτερό, αφού ανέρχεται στα 270 ευρώ, αλλά αν θέλετε να κάνετε στο παιδί ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα, σας προτρέπουμε να το τολμήσετε. (Με τη διευκρίνιση ότι δεν θα του πάρετε άλλο για το Πάσχα…)

Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε αλλά και εδώ την δήλωση συμμετοχής.



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v