Άνοιξη και παιδικό θέατρο φτάνουν στο Smart Park!

Άνοιξη και παιδικό θέατρο φτάνουν στο Smart Park!

Η άνοιξη έφτασε και το Smart Theater επιστρέφει στο καθιερωμένο πια ραντεβού με το κοινό. Φέτος, έξι από τις πιο αγαπημένες παιδικές παραστάσεις της φετινής θεατρικής σεζόν, θα φιλοξενηθούν στον θόλο του Smart Park από τις 22 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να συνδυάσουν την παιδική ψυχαγωγία με την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Smart Theater φιλοξενείται στον γιγάντιο θόλο του Smart Park, ο οποίος έχει διαμορφωθεί ειδικά για παιδικές θεατρικές παραστάσεις, ώστε τα παιδιά να κάθονται μαζί σε γιγάντια πολύχρωμα πουφ μπροστά στην σκηνή για να απολαμβάνουν τα έργα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φέτος, όσοι τυχεροί προλάβουν να εξασφαλίσουν θέση, θα δούνε να παρελαύνουν επί σκηνής οι «Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες» της πολυβραβευμένης ομάδας Κοπέρνικος, «Ο ανύπαρκτος ιππότης» της ομάδας Ντουθ, «Η τρελή τρελή αλφαβήτα» του ανθρώπου ορχήστρα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, η «Καραγκιοζούπολη» του σύγχρονου και καταξιωμένου σκιοπαίκτη Ηλία Καρελλά, «Ο τρομερός εχθρός και ο αλυσοδεμένος ελέφαντας» της ομάδας Τόπι και τα «Αισώπου κόμιξ» της ομάδας Μικρός Νότος. 

Το Smart Park, συνεπές στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο του, κρατά το εισιτήριο των παραστάσεων πολύ χαμηλά, στα 4 ευρώ και, κυρίως, προσφέρει όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Άνοιξη και Smart Park συγκεντρώνουν τη θετική τους ενέργεια και χαρίζουν σε όλη την οικογένεια ακόμη μια ευκαιρία για βόλτα στην υπέροχη εξοχή και τους πράσινους διαδρόμους του πάρκου, ιδανικούς για ανοιξιάτικα ψώνια, βόλτα και διασκέδαση, στην πιο αισιόδοξη και φωτεινή εποχή του χρόνου!

Επειδή τα εισιτήρια ενδέχεται να εξαντληθούν, καλό είναι να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας τηλεφωνικά, στο 210 7609550, καθημερινά από τις 09.00 μέχρι τις 17.00. 

Εμπορικό Πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων στο www.smartpark.com.gr.

Διεύθυνση

Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106635982.

v