5 εύκολα ανοιξιάτικα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε

5 εύκολα ανοιξιάτικα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Για εκείνες τις φορές που είστε καλεσμένες Κυριακή πρωί σε βάπτιση και δεν βρίσκετε κομμωτήριο ανοιχτό ή για όταν θέλετε να κάνετε μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, σας βρήκαμε πέντε υπέροχα, πολύ θηλυκά μα κυρίως πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε γρήγορα μόνη σας! Πάμε στοίχημα ότι θα τα ζηλέψει και η κόρη σας;

Χαμηλά ατημέλητα… κεφτεδάκια

Γρήγορο, πανεύκολο και ιδανικό για όλες τις ώρες, το χτένισμα αυτό απαιτεί δύο λαστιχάκια, μπόλικη λακ για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας αφού τα πιάσετε και πολλά τσιμπιδάκια και φουρκέτες που θα χρησιμοποιήσετε για να τα στερεώσετε, αφού πρώτα τυλίξετε τις δύο κοτσίδες γύρω από τη βάση τους.

Στο τέλος ψεκάστε τα… κεφτεδάκια σας ξανά, με λακ.

πηγή: thebeautydepartment.com

Πλεξούδα στα μισά μαλλιά

Ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά στο πλάι και σχηματίζοντας μια πλεξούδα με την «φαρδιά» πλαϊνή τούφα, όπως στη φωτογραφία. Στη συνέχεια, πιάστε μόνο μια λεπτή τούφα από την άλλη μεριά και στερεώστε τη μαζί με την πλεγμένη τούφα, με ένα λαστιχάκι –ιδανικά στο χρώμα των μαλλιών σας.

πηγή: Lulus.com

Χαμηλός πλεκτός κότσος

Ιδανικός για εσάς που έχετε αρκετά μακριά μαλλιά, τα οποία αφού θα πλέξετε σε δύο κοτσίδες, α λα «μικρό σπίτι στο λιβάδι», μετά θα «δέσετε» όπως στη φωτογραφία και θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια.

πηγή: PositiveMed

Μισός κότσος ψηλά

Όταν έχεις μαλλιά μεσαίου μήκους, οι δυνατότητες για περίτεχνα χτενίσματα είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Υπάρχει πάντα, όμως, η πανεύκολη και πολύ στιλάτη λύση ενός ψηλού κότσου με τα μισά μαλλιά, για την οποία θα χρειαστείτε απλά ένα λαστιχάκι.

Πηγή: treasuresandtravelsblog.com

Αν πάλι θέλετε να κάνετε το χτένισμα αυτό λίγο πιο… βραδινό (και έχετε ψαλίδι στο σπίτι) δείτε εδώ:

Απλό στεφανάκι

Μια ακόμα χαριτωμένη ιδέα για ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους, για την οποία θα πιάσετε τα μισά με ένα λαστιχάκι και απλά θα περνάτε τούφα-τούφα από τα υπόλοιπα, μέσα από τα πιασμένα μαλλιά. Στο τέλος τραβήξτε μικρές τουφίτσες για να δώσετε όγκο και ψεκάστε με λακ.

Πηγή: coiffure-simple.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v