5 αισθησιακές στάσεις για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

5 αισθησιακές στάσεις για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

Δεν είναι ότι το σεξ χρειάζεται εγχειρίδιο, ούτε ότι δεν πιστεύουμε στην άκρατη σεξουαλικότητα και την οργιώδη φαντασία σας. Απλώς, καμιά φορά, χρειάζεται κανείς μια μικρή ώθηση για να κάνει την μικρή ερωτική του επανάσταση. Κι επειδή το σεξ είναι απόλαυση, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς πέντε στάσεις άκρως διεγερτικές που εγγυώνται ότι θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού –και (σ)έξαλλη κατάσταση.

Στην κόψη του κρεβατιού

Αν ο κολπικός οργασμός δεν είναι το πιο δυνατό σημείο σας, αυτή η στάση είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε... τις δυνατότητές σας. Καθίστε αναπαυτικά στην άκρη του κρεβατιού/ καναπέ/ πάγκου κουζίνας/ πλυντηρίου (ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;) κι απολαύστε τα αποτελέσματα της τριβής.

Στάση τραπεζάκι

Μικρές αλλαγές σε παλιές, αγαπημένες και παραδοσιακές στάσεις μπορούν ν' αλλάξουν τα πάντα. Μη σκιάζεστε απ' το σκίτσο: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξαπλώσετε ανάσκελα, να στηριχτείτε στα χέρια σας και να ανασηκώσετε τη λεκάνη σαν να κάνατε γέφυρα. Έτσι, ο κόλπος θα «στενέψει» και η αίσθηση της διείσδυσης θα βελτιωθεί. 

Ανάποδος άνθρωπος

Γυρίστε του ανερυθρίαστα την πλάτη, καθίστε πάνω του και... ξαπλώστε. Κρατήστε αντίσταση με τα χέρια σας ακουμπώντας τα στα πόδια του και αναλάβετε τα ινία με τον ρυθμό και την ένταση που προτιμάτε. Όχι μόνο θα εξασφαλίσετε στον καλό σας μοναδική θέα, αλλά παίρνοντας τον έλεγχο, θα είστε εσείς που θα ορίσετε την κλιμάκωσή σας. 

Κάτσε καλά

Ο στοματικός έρωτας είναι μια γλυκιά πράξη γενναιοδωρίας. Είτε όσο βρίσκεστε στα προκαταρκτικά είτε κατά τη διάρκεια του σεξ είτε αφού ο καλός σας εκσπερματώσει (πριν τη δική σας γραμμή τερματισμού), ζητήστε το ανοιχτά και χωρίς ντροπές. Αποτελεί έναν απ' τους σιγουρότερους, εντονότερους και... πιο ξεκούραστους τρόπους να έρθετε σε οργασμό.

Σανίδωσέ το

Αν είστε από τις γυναίκες που δυσκολεύονται/ κουράζονται/ δεν απολαμβάνουν να είναι από πάνω στο σεξ, έχουμε τη λύση που τους ικανοποιεί όλους: ανεβείτε πάνω του και αντί για την κλασική στάση καουμπόισσας, ξαπλώστε σε στάση «σανίδα». Η τριβή είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας και η εξάντληση στα αγύμναστα ποδαράκια πάει περίπατο.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v