«Έχω 4 παιδιά και καμαρώνω για την πλαδαρή κοιλιά μου!»

«Έχω 4 παιδιά και καμαρώνω για την πλαδαρή κοιλιά μου!»

Με απόλυτη ειλικρίνεια η Janene Crossley, μαμά 4 παιδιών και blogger, μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της μετά τους τοκετούς, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία της με τρεις από τις κόρες της. Σε αυτήν η Janene και η 4 μηνών μπέμπα της, φορούν ένα t-shirt που γράφει: Strong is the new pretty («Το δυνατό είναι το νέο όμορφο»), ενώ οι δύο μεγαλύτερες κόρες της πιάνουν την κοιλιά της.

Η μαμά περιγράφει στο σχετικό δημοσίευμα στο Instagram «Όταν η 5χρονη κόρη σου, βλέπει την κοιλιά σου μετά τον τοκετό και αρχίζει να την τσιμπάει γελώντας υστερικά και φωνάζοντας “ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΖΕΛΕΔΑΚΙ!!!”, οφείλεις να ποστάρεις μια τέτοια, καθόλου κολακευτική φωτογραφία, αντί για κάποια “καλύτερη”».

Και συνεχίζει: «Γλυκό μου κορίτσι, ελπίζω πάντα να νιώθεις αυτοπεποίθηση για το σώμα σου. Είτε είναι πλαδαρό, είτε έχει ραγάδες και ουλές. Είναι πανέμορφο. Αυτή η κοιλιά μου, θα αφηγείται πάντα την ιστορία μου. Σαν ένα διήγημα, οι σελίδες του οποίου άνοιξαν για να χωρέσουν τα μωρά μου. Αυτό το τόσο πλαδαρό δέρμα σημαίνει, ότι πλέον η μικρούλα Avery κουρνιάζει στην αγκαλιά μου και όχι στο εσωτερικό του. Το πρησμένο μου στήθος σημαίνει, ότι έχω αναλάβει να την θρέψω. Αν αυτό δεν είναι θαύμα, τότε τι είναι; Νιώθω 100% περήφανη για το σώμα μου μετά τους τοκετούς, με τους ζελεδένιους του κοιλιακούς και το ζαρωμένο δέρμα. Αυτό με έκανε μητέρα. Μια μητέρα που τώρα έχει κυτταρίτιδα, γιατί με αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισε την εγκυμοσύνη. Αυτός ήταν ο δρόμος μου προς τη Μητρότητα. Στρωμένος με δύσκολες εγκυμοσύνες, αλλά με μια ολόκληρη ζωή γεμάτη αγάπη άνευ όρων για αυτά τα 4 πλάσματα. Και ναι, θα δείξω σε αυτά τα κορίτσια πώς να βγάζουν κι εκείνες φωτογραφίες όπως αυτή, όταν θα μεγαλώσουν, με τις δικές τους ζελεδένιες κοιλίτσες!»



Το δημοσίευμα αυτό έλαβε χιλιάδες ενθαρρυντικά σχόλια και κοινοποιήσεις από άλλες μαμάδες, στις οποίες η Janene θέλει να πει να κάνουν υπομονή, γιατί η αυτοπεποίθησή τους θα επανέλθει και θα αυξηθεί. «Το σώμα σας είναι απολύτως τέλειο και φανταστικό, γιατί δημιούργησε και ανάθρεψε τα πολύτιμα πλασματάκια σας», λέει η ίδια και συνεχίζει: «Αντισταθείτε στον πειρασμό να μισείτε το σώμα που σας έκανε μαμάδες.»

Πηγή: huffingtonpost.com

v