10 απίστευτα παιχνίδια για να κάνετε δώρο στα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα

10 απίστευτα παιχνίδια για να κάνετε δώρο στα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ψάχνετε μία πρωτότυπη ιδέα, ένα διαφορετικό δώρο να κάνετε στα παιδιά για να μην καταλήξετε στα ίδια και τα ίδια. Γι' αυτό, βρήκαμε δέκα απίστευτα δώρα, με τα οποία μπορεί να «κολλήσετε» κι εσείς. Δείτε και θα καταλάβετε...

*Φωτογραφία: 1gr.cz

Κατσαρίδα

Φυσικά πρόκειται για μία ψεύτικη κατσαρίδα που οι παίκτες πρέπει να οδηγήσουν στην παγίδα που της έχουν «στήσει» χρησιμοποιώντας τα ειδικά σύνεργα, που δεν είναι αλλά από πλαστικά κουτάλια, μαχαίρια και πιρούνια. Υπόσχεται πολλές ώρες διασκέδασης και γέλιου.



Τιμή: 35 ευρώ.

Δείτε το online εδώ.

*Για παιδιά από 5 ετών.

Cluedo για παιδιά

Ένα παιχνίδι μυστηρίου κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των παιδιών. Οι επίδοξοι ντεντέκτιβ καλούνται να λύσουν το μυστήριο της χαμένης τούρτας μέσα σε 30 λεπτά. Εσείς μπορείτε άνετα να συμπληρώσετε την ομάδα... εξιχνίασης.



Τιμή: 17 ευρώ.

Θα το δείτε online εδώ

*Για μικρούς ντεντέκτιβ από 5 ετών.

Μαγνητικό παζλ με εφέ κίνησης

Αποτελείται από 123 τεμάχια, δηλαδή ούτε πολλά ούτε λίγα για να παίζουν ταυτόχρονα δύο παιδιά. Αφού ενώσουν όλα τα κομμάτια, θα δουν να σχηματίζεται μία ξεχωριστή πόλη που ζωντανεύει με τον μαγνητικό πίνακα και το ειδικό διαφανές ξύλο. Μπορεί τα παιδιά να έχουν αρκετά παζλ, όμως αυτό σίγουρα είναι μοναδικό!



Τιμή: 32,5 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

*Για ηλικίες από 6 έως 10 ετών.

Πύργος με ξύλινα τουβλάκια

Ένα παιχνίδι που απαιτεί υπομονή από τους μικρούς παίκτες του, οι οποίοι πρέπει να βγάζουν ένα-ένα τα τουβλάκια και να τα τοποθετούν στην κορυφή του με στόχο φυσικά να μην καταρρεύσει το δημιούργημά τους.



Τιμή: 12 ευρώ.

Δείτε το online εδώ.

Λάκης ο Κοκκαλάκης

Να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σίγουρα θα «κολλήσουν» με τον Λάκη τον Κοκκαλάκη. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν τα ειδικά 3D γυαλιά και να καταστρέψουν με το ειδικό όπλο τα φαντάσματα και τις νυχτερίδες που θα βλέπουν στους τοίχους. Νικητής είναι φυσικά ο πιο δεινός εξολοθρευτής.


Τιμή: 35 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

*Για παιδιά από 5 ετών.

Παιδική σκηνή Ινδιάνου

Τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά για να περάσουν καλά. Κάνοντάς τους δώρο μία σκηνή, τους δίνετε το έναυσμα να εξασκήσουν κι άλλο της φαντασία τους και να σκηνοθετήσουν μία ολόδική τους ιστορία.



Τιμή: 25 ευρώ.

Αγοράστε την online από εδώ.

 *Για παιδιά από 3 έως 12 ετών.

3Doodler Start για τρισδιάστατες δημιουργίες

Αν θέλετε να κάνετε ένα καλό δώρο, το στιλό 3Doodler Start σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητους τους παραλήπτες του. Είναι ένα στιλό που φτιάχνει τρισδιάστατα αντικείμενα σε χρόνο dt. Τα παιδιά θα χρησιμοποιήσουν το ταλέντο τους για να ζωντανέψουν δράκους, κάστρα και ό,τι άλλο θέλουν. Η τιμή του είναι τσιμπημένη, όμως, σύμφωνα με τους θαυμαστές του  αξίζει.

*Φωτογραφία: amazon.com

Τιμή: 57 ευρώ.

Παραγγείλτε το online από εδώ

*Για παιδιά από 8 ετών.

Μίλα αν μπορείς

Το όνομα του παιχνιδιού περιγράφει επακριβώς τον σκοπό του. Οι παίκτες πρέπει να διαβάσουν τις φράσεις από τις κάρτες, φορώντας ένα μασελάκι που τους εμποδίζει να κάνουν τη δουλειά τους. Οι συμπαίκτες τους πρέπει να μαντέψουν τι θέλουν να πουν -αν βρουν τη σωστή απάντηση, η ομάδα τους κερδίζει.



Τιμή: 9,95 ευρώ.

Δείτε το εδώ

*Για παιδιά από 8 ετών.

Καρχαριοπεινάλας

Οι παίκτες, εκτός του πρέπει να σώσουν τα μικρά ψάρια για να μην τα φάει ο καρχαρίας, πρέπει να γλιτώσουν και τον εαυτό τους. Προορίζεται για παιδιά μέχρι 12 ετών, επομένως είναι ιδανικό ακόμα κι αν τα αδέρφια έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.



Τιμή: 20 ευρώ.

Αγοράστε το από εδώ

*Για ηλικίες 4 έως 12 ετών.

Επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι

Δεν ενδείκνυται μόνο για ποδοσφαιρόφιλους, αλλά και για παιδιά που δεν έχουν σχέση με το άθλημα. Επιβεβαιώνουμε ότι πολλά κορίτσια παίζουν ποδοσφαιράκι με τον ίδιο ζήλο όπως τ’ αγόρια. Επιπλέον, είναι επιτραπέζιο, επομένως μπορείτε να τα αποθηκεύσετε μόλις τα παιδιά τελειώσουν τον αγώνα τους.

Τιμή: 42,5 ευρώ.

Παραγγείλτε το online εδώ

*Για ηλικίες από 6 έως 12 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v