6 στάσεις στο σεξ για μεγαλύτερη διάρκεια

6 στάσεις στο σεξ για μεγαλύτερη διάρκεια

Καλό και το βιαστικό σεξ όμως κάποιες φορές θες να το ευχαριστηθείς λίγο παραπάνω. Ο μόνος... απολαυστικός τρόπος για να μην φέρετε σε δύσκολη θέση τον σύντροφό σας είναι να πάρετε εσείς τα ινία και να επιλέξετε τις στάσεις που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για περισσότερη ώρα.

*Φωτογραφία: diariodigital.com.mx

Κουτάλι



Πώς να την κάνετε: η διείσδυση μπορεί αρχικά να σας δυσκολέψει μέχρι να βρείτε το σωστό σημείο, όμως σίγουρα αξίζει τον κόπο. Για να την πετύχετε, ξαπλώστε και οι δύο στο πλάι, με την πλάτη σας στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Η λεκάνη του πρέπει να είναι πιο κάτω από τη δική σας. Λυγίστε λίγο τον γοφό σας και σηκώστε το πάνω πόδι. Μόλις πετύχετε τη διείσδυση, πλησιάστε πιο κοντά στο σώμα του. Συντονίστε τις κινήσεις σας με τις δικές του και μετά απλώς απολαύστε.

Γιατί πετυχαίνει: η διείσδυση δεν είναι πολύ βαθιά, ο σύντροφός σας θα κάνει αναγκαστικά πιο αργές κινήσεις, δεν θα ερεθιστεί πάρα πολύ κι έτσι δεν θα εκσπερματώσει γρήγορα.

Στο πλάι πρόσωπο με πρόσωπο



Πώς να την κάνετε: ξαπλώστε και οι δύο στο πλάι αλλά αυτή τη φορά πρόσωπο με πρόσωπο. Σηκώστε το πάνω πόδι και τυλίξτε το γύρω από τη μέση του συντρόφου σας. Για να πετύχετε τη διείσδυση πιο εύκολα, χρησιμοποιείστε τα χέρια σας για να βρείτε το κατάλληλο σημείο. Κουνώντας τη λεκάνη σας στον δικό σας ρυθμό, θα του δείξετε πώς θέλετε να συνεχίσετε.

Γιατί πετυχαίνει: η στάση αυτή δεν επιτρέπει βαθιά διείσδυση ούτε μεγάλες και πολύ γρήγορες ωθήσεις με αποτέλεσμα να κρατάτε σταθερό και πιο αργό ρυθμό για περισσότερη ώρα.

Οκλαδόν!



Πώς να την κάνετε: πείτε στον παρτενέρ σας να καθίσει οκλαδόν και στη συνέχεια καθίστε πάνω του όπως φαίνεται στο σκίτσο, με τα πόδια σας τυλιγμένα στη μέση του και τα χέρια σας γύρω απ’ τον λαιμό του. Το διαφορετικό μ’ αυτή τη στάση είναι ότι μπορείτε να κάνετε διάφορες παραλλαγές κατά τη διάρκειά της. Μπορείτε είτε να μείνετε κολλημένη στο σώμα του είτε σιγά σιγά να πάτε προς τα πίσω και να στηριχτείτε στις παλάμες σας, κουνώντας τη λεκάνη σας όπως θέλετε.

Γιατί πετυχαίνει: η στάση αυτή είναι πιο αισθησιακή και ενώ επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση, οι κινήσεις και των δύο θα είναι αναγκαστικά πιο αργές και η κορύφωση θ’ αργήσει. Για να γίνει ακόμα πιο απολαυστική, κάντε συχνά διαλείμματα για να φιληθείτε παθιασμένα με το άλλο σας μισό.

 Εσείς από πάνω



Πώς να την κάνετε: ο σύντροφός σας είναι ξαπλωμένος ενώ εσείς ανεβαίνετε πάνω του με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα πιο κάτω από τη λεκάνη του. Αφού πετύχετε τη διείσδυση, σκύψτε ελαφρώς σιγά σιγά προς το μέρος του στηρίζοντας το βάρος σας στους αγκώνες. Η στάση αυτή σας δίνει πλήρη ελευθερία και μπορείτε να κουνάτε τη λεκάνη σας όσο αργά θέλετε, όχι μόνο μπροστά πίσω αλλά και κυκλικά. Τα διαλείμματα για παθιασμένα φιλιά στο στόμα και στον λαιμό επιβάλλονται.

Γιατί πετυχαίνει: όταν είναι η γυναίκα από πάνω, συνήθως η διείσδυση είναι βαθιά και η θέα συναρπάζει τον άντρα. Όμως, αν σκύψετε μπροστά δεν θα είναι το ίδιο βαθιά και οι κινήσεις σας θα είναι λιγότερο έντονες, με αποτέλεσμα ο ερωτικός σας παρτενέρ να αντέξει παραπάνω.

Σταυρωτά



Πώς να την κάνετε: εκείνος ξαπλώνει πλάγια. Εσείς ξαπλώνετε ανάσκελα αλλά κάθετα στο σώμα του, σχηματίζοντας ορθή γωνία και λυγίζοντας τα πόδια σας δίπλα στη λεκάνη του. Πιέστε τους γοφούς και ανοίξτε τα πόδια σας για να διευκολύνετε τη διείσδυση. Ο παρτενέρ σας μπορεί να κινείται μπροστά- πίσω ενώ κρατάει τη λεκάνη σας γι’ αντίσταση. Εσείς μπορείτε να σπρώχνετε προς το μέρος του με τα πόδια σας ανοιχτά για να φτάσετε στην κορύφωση.

Γιατί πετυχαίνει: η διείσδυση είναι σχετικά βαθιά όμως οι κινήσεις του συντρόφου σας θα είναι σχετικά περιορισμένες. 

Στην καρέκλα...



Πώς να την κάνετε: το σκηνικό μεταφέρεται στην καρέκλα ή τον καναπέ. Καθίστε πάνω στον σύντροφό σας με τη πλάτη σας στο πρόσωπό του. Σε αυτή τη στάση έχετε τον πλήρη έλεγχο και μπορείτε να κινείστε με μεγάλη ελευθερία.

Γιατί πετυχαίνει: όπως είπαμε έχετε τον απόλυτο έλεγχο, τόσο όσον αφορά τον ρυθμό ων όσο και το βάθος της διείσδυσης. Αν δεν επιτρέψετε στον σύντροφό σας να έχει ελευθερία κινήσεων, δεν πρόκειται να παρασυρθεί για να εκσπερματίσει γρήγορα.

Πηγή: bustle.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v