«Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η δύναμη να παλέψεις»: Το συγκινητικό δώρο μιας μαμάς σε ένα πρόωρο μωράκι

«Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η δύναμη να παλέψεις»: Το συγκινητικό δώρο μιας μαμάς σε ένα πρόωρο μωράκι

Η Abby Frame αποφάσισε να δωρίσει 236 λίτρα γάλακτος σε ένα πρόωρο μωράκι, που δεν γνώρισε ποτέ αλλά που ήξερε ότι το είχε ανάγκη. Πήρε αυτή την απόφαση αφού είδε τις δυσκολίες που περνάνε κάποιες μαμάδες. «Μαμάδες που έχουν χάσει τα παιδιά τους, θετές μαμάδες που θέλουν τα παιδιά τους να πιουν μητρικό γάλα και εκείνη τη γλυκιά μαμά, που κλαίει έξω από την αίθουσα νεογνών και μιλάει στο μωρό της μέσα απ’ το τζάμι. Που δεν μπορεί να το θηλάσει. Που προσεύχεται για ένα θαύμα.»

«Ήξερα ότι κάποια μητέρα το χρειαζόταν», λέει η Frame και συγκινεί με την πράξη της. Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να γράψει ένα από τα πιο συγκινητικά γράμματα που έχουμε διαβάσει ποτέ, με παραλήπτη εκείνο το μωράκι που θα πάρει το γάλα της...

 «Αγαπημένο μου μωράκι,

Δεν ξέρω την ιστορία σου. Δεν ξέρω ποιος είσαι. Και πιθανώς δεν θα μάθω ποτέ. Αλλά, μάλλον, απλώς λέω μάλλον, θα κάνεις πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ευκαιρία να παλέψεις, σωστά; Γι’ αυτό, πάλεψε μικρούλι μου. Δώσε όλο σου τον εαυτό. Ό,τι κι αν περνάς, πάλεψε.

Και η μαμά σου... Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει κι εκείνη. Το μωρό της περνάει δύσκολες στιγμές και οι δυο σας χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Και αν το γάλα μου μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, θα χαρώ πάρα πολύ. Οι 700 ώρες που πέρασα με ο θήλαστρο, που καθάριζα και που ετοίμαζα το γάλα μου για σένα αξίζουν.

Γι’ αυτό, παρ’ το. Πάλεψε. Και μεγάλωσε για να γίνεις ένας απίστευτος άνθρωπος. Πιστεύω σε σένα.

Με αγάπη,

Αριθμός δότριας: 0000060340

Είμαι ευγνώμων. Νιώθω ευλογημένη. Θα δωρίσω 236 λίτρα! Είμαι τόσο περήφανη για κάθε λίτρο. Είναι πολλή δουλειά. Και άξιζε κάθε λεπτό.»

Πηγή: babble.com

 

v