7 εύκολα χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο

7 εύκολα χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο

Το σωστό χτένισμα μας βοηθά να αναδείξουμε την ομορφιά και τη γοητεία μας, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Εάν εσείς θεωρείτε ότι μία από τις ατέλειές σας είναι το μεγάλο μέτωπο, εμείς θα σας παροτρύνουμε απλώς να δοκιμάσετε κάποια χτενίσματα που θα σας κολακέψουν.

*Φωτογραφία: wikihow.com

Ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, από τη δουλειά μέχρι μια βραδινή έξοδο και γίνονται πανεύκολα. Για να τα πετύχετε, απλώς θα χρειαστεί να θυσιάσετε λίγο από τον χρόνο σας.

Ψεύτικες αφέλειες και ψηλός κότσος

*Φωτογραφία: avatars.mds.yandex.net

Δεν χρειάζεται να κουρέψετε τα μαλλιά σας αφέλειες γι’ αυτό το χτένισμα, αφού με ένα απλό κόλπο μπορείτε να τις δημιουργήσετε στο λεπτό. Αρχικά, πιάστε τα μαλλιά σε ψηλή αλογοουρά και μετά πάρτε μια τούφα και απλώστε την μπροστά, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:



Φράντζα στο πλάι και αλογοουρά

Ξεχωρίστε μία τούφα στο πλάι (σε όποια μεριά θέλετε) και πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σε ψηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη φράντζα πίσω απ’ το αυτί, στρώστε την (αν θέλετε να κρύψετε περισσότερο το μέτωπο, απλώστε την πιο πολύ) και στερεώστε τη με ένα τσιμπιδάκι. Μπορείτε να αφήσετε και ένα τουφάκι να προεξέχει. Δείτε αναλυτικά:



Α λα Μπριζίτ Μπαρντό

*Φωτογραφία: res.cloudinary.com

Το σέξι χτένισμα της Μπριζίτ Μπαρντό είναι ιδανικό για γυναίκες με μεγάλο μέτωπο γιατί έχει όγκο και οι τούφες στα πλάγια το καμουφλάρουν. Το κόλπο είναι να δώσετε όγκο στα πίσω μαλλιά «ξάνοντάς» τα με μια τσατσάρα. Το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει:



Vintage αφέλειες

Το χτένισμα που είχαν τα pin up girls είναι ξεχωριστό, εντυπωσιακό και vintage. Τα απαραίτητα εργαλεία σας είναι ένα ψαλίδι για μπούκλες και τσιμπιδάκια, με τα οποία θα στηρίξετε προσεκτικά τις αφέλειες μπροστά στο μέτωπο. Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία:

*Φωτογραφία: manbeauty24.com

Χαλαρή γαλλική πλεξίδα με τούφες στο πλάι

*Φωτογραφία: pinterest.com

Για να κάνετε πιο εντυπωσιακό αυτό το χτένισμα, θα χρειαστείτε ένα ειδικό προϊόν styling που θα δώσει όγκο στα μαλλιά. Αφού το εφαρμόσετε, φτιάξτε μια χαλαρή πλεξίδα παίρνοντας μια τούφα από τη μέση και αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά χαλαρά για περισσότερο όγκο.



Φράντζα με στεφανάκι

*Φωτογραφία: bloglovin.com

Δεν είναι δύσκολο να το πετύχετε, παρά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Απλώς θα φτιάξετε δύο λεπτές πλεξίδες στα πλάγια που στη συνέχεια θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια για να τις μετατρέψετε σε στεφανάκι. Το σημαντικό είναι να αφήσετε μπροστά μια φράντζα ή ανέμελες τούφες, που θα καμουφλάρουν το μέτωπο.



Κυματιστά μαλλιά με όγκο

*Φωτογραφία: pinterest.com

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για κοντά μαλλιά γιατί τους δίνει περισσότερο όγκο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ταιριάζει και σε γυναίκες με μακριά μαλλιά. Η διαδικασία είναι απλή, αν και μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα: αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε μπούκλες τα μαλλιά σας και στο τέλος να τους δώσετε όγκο με αφρό. Στο βίντεο θα δείτε πώς θα τα καταφέρετε με το ισιωτικό. Για έξτρα tips Που θα κάνουν τα μαλλιά σας κυματιστά, συμβουλευτείτε σχετικό άρθρο μας.

v