10 καλοκαιρινά αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της

10 καλοκαιρινά αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της

Μπορεί να μην έχουμε την πολυτέλεια να επενδύσουμε σε καινούρια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα αλλά σίγουρα μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή μας σε αξεσουάρ που θα «φρεσκάρουν» λίγο την ντουλάπα μας.

Όποιο και να είναι το στυλ ντυσίματος της καθεμιάς τα παρακάτω αξεσουάρ σίγουρα θα βοηθήσουν να κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακές τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Φουλάρια

Τα φουλάρια είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Είτε φορεμένα στα μαλλιά είτε στο λαιμό προσδίδουν στυλ και ανάλαφρη διάθεση. Προτιμήστε έντονα χρώματα ή πολύχρωμα μοτίβα που θα τραβήξουν την προσοχή. Τα φουλάρια από βαμβάκι ή μετάξι είναι προτιμότερα, για να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Δείτε εδώ 10 τρόπους να δέσετε το φουλάρι σας φέτος το καλοκαίρι!

Μεγάλο ψάθινο καπέλο

Εκτός του ότι χρησιμεύει για προστασία απέναντι στον ήλιο, τo συγκεκριμένο αξεσουάρ δίνει μια πινελιά κομψότητας ακόμη και στο πιο απλό ντύσιμο. Προτιμήστε ψάθινα καπέλα σε γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ ή της ώχρας και επιλέξτε χρωματιστές κορδέλες για να το στολίσετε.

Clutch bag

Ξέρουμε πόσο πρακτικές είναι οι μεγάλες τσάντες και πόση άνεση μας προσφέρουν. Όμως, αυτό το καλοκαίρι αφήστε τες στο σπίτι και προτιμήστε το κλασικό clutch bag -όταν είναι δυνατόν. Αυτά τα μικρά τσαντάκια χωράνε μόνο για τα βασικά, όμως είναι ελαφριά και πρακτικά, αφού δεν θα χρειαστείτε πάνω από δύο δευτερόλεπτα για να βρείτε το κινητό σας. Αν είστε πιο συντηρητικές στις εμφανίσεις σας επιλέξτε μονόχρωμα σχέδια ή, αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, επιλέξτε έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί και ethnic μοτίβα.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού. Με τόσα σχέδια και χρώματα που κυκλοφορούν είναι λογικό να μην μπορούμε να επιλέξουμε με ευκολία, καθώς τα θέλουμε όλα. Σημασία έχει να ταιριάζουν στο πρόσωπό μας και ας είναι απλά. Τα ρετρό γυαλιά είναι της μόδας καιρό τώρα, ειδικά αυτά που είναι εμπνευσμένα από τα 60s, με το γατίσιο design. Αλλά μην ξεχνάμε τα all time classic aviator που όσο απλά και αν θεωρούνται είναι πολύ πρακτικά και πάνε σε όλες!

Μπορείτε εδώ να δείτε ποια γυαλιά ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου.

Σανδάλια πλατφόρμες

Ο τέλειος συμβιβασμός μεταξύ ψηλοτάκουνου και φλατ παπουτσιού. Είναι άνετα και μπορείτε να περπατήσετε όλη την πόλη με αυτά και προσδίδουν αρκετό στυλ ώστε να κάνουν τα απλά ντυσίματα με τζιν και κάπρι να φαίνονται καλύτερα. Φέτος επιλέξτε πιο «πικάντικα» σχέδια και χρώματα με φλοράλ μοτίβα ή και animal print.

Ψάθινη τσάντα

Οι ψάθινες τσάντες αποτελούν το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Παρά την απλότητα τους είναι άνετες και πολύ κομψές. Μπορούν να ταιριάξουν με το άσπρο τζιν ή το φλοράλ φόρεμα και να δώσουν πολύ καλοκαιρινή διάθεση στις εμφανίσεις σας.

Μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα  

Θα έχετε παρατηρήσει στις βιτρίνες των μαγαζιών ότι υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από πέδιλα σε κάθε λογής χρώμα. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι το απόλυτο αξεσουάρ-ένεση στη θηλυκότητά σας. Μπορεί να μην είναι τόσο άνετα όσο τα σανδάλια σας, αλλά είναι κομψά και δεν χρειάζεται να έχετε εξεζητημένο λουκ για να εντυπωσιάσετε. Προτιμήστε το μαύρο χρώμα στα πέδιλά σας και φορέστε τα από το μεσημέρι ως το βράδυ είτε με τζιν και άσπρο φανελάκι είτε με maxi φόρεμα.

Φρουτένια σκουλαρίκια

Τολμήστε φέτος το καλοκαίρι, να φορέσετε σκουλαρίκια σε σχέδια φρούτων και δώστε παιχνιδιάρικο αέρα στις διακοπές σας.

Παρεό

Αντί για σορτσάκια και απλά φορέματα παραλίας επιλέξτε τα παρεό σε εντυπωσιακά και έντονα χρώματα και κλέψτε την παράσταση ακόμα και στην παραλία.

Πλεκτά κολιέ

Δοκιμάστε να φορέσετε εντυπωσιακά μακριά σε μήκος κολιέ, boho style. Δώστε έναν ethnic αέρα στις εμφανίσεις σας με μόνο ένα αξεσουάρ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v