Μητέρα δώρισε 150 λίτρα μητρικού γάλακτος μετά τον θάνατο της 3 ημερών κόρης της

Μητέρα δώρισε 150 λίτρα μητρικού γάλακτος μετά τον θάνατο της 3 ημερών κόρης της

Η Stephanie και ο Adam Surrey έμαθαν στο πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης ότι το μωρό που περίμεναν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην καρδιά και τους πνεύμονες. Τότε, οι γιατροί τους προειδοποίησαν ότι οι πιθανότητες επιβίωσης της κόρης τους ήταν ελάχιστες. Η μικρή Marion γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 2017 και έφυγε από τη ζωή 3 μέρες αργότερα.

Τότε, η Stephanie αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να τιμήσει την κόρη της. Αρχικά, σκέφτηκε να δωρίσει τα όργανά της, όμως λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε η Marion, δεν μπορούσε να σώσει άλλα μωράκια μ’ αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό, η Stephanie σκέφτηκε να δωρίσει το γάλα της σε μωρά που το είχαν ανάγκη. Επί 9 μήνες, η Stephanie αντλούσε με θήλαστρο μητρικό γάλα για να το δώσει σε μωρά του νοσοκομείου Saint Luke’ s. Συνολικά, δώρισε σχεδόν 150 λίτρα μητρικού γάλακτος.



«Ήταν μια διέξοδος για εμάς και νομίζω ότι έτσι νιώσαμε πιο κοντά στο μωρό μας παρά το ότι πλέον δεν ήταν πια κοντά μας», δήλωσε ο Adam. «Για εμάς, η Marion ήταν και είναι ευλογία για την οικογένειά μας».

Πλέον έχει περάσει ένας χρόνος από τον θάνατο της μικρής Marion, η οποία, με τον τρόπο της, βοήθησε πολλά άλλα μωράκια…

Πηγή: babble.com

v