8 στάσεις για χριστουγεννιάτικη μαγεία στο κρεβάτι σας!

8 στάσεις για χριστουγεννιάτικη μαγεία στο κρεβάτι σας!

Εάν βαρεθήκατε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, ήρθε η στιγμή να πρωτοτυπήσετε! Εκμεταλλευθείτε τις φετινές γιορτές και σκορπίστε λίγη από την αστερόσκονη των Χριστουγέννων στην σεξουαλική σας ζωή. Η μαγεία  του έρωτα είναι εδώ και σας περιμένει να ανανεώσει όχι μόνο τη σχέση σας αλλά και τη διάθεσή σας! 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία, λίγο ελεύθερο χρόνο και κάποιες… χριστουγεννιάτικες ιδέες.

Το έλκηθρο του Αί-Βασίλη

Εύκολο, απλό, χριστουγεννιάτικο και εμπνευσμένο. Δοκιμάστε την κλασική, πλέον, στάση «στα τέσσερα» με την εξής πινελιά: στρώστε κόκκινα σατέν σεντόνια και… γλιστρήστε! Όχι στα χιόνια, αλλά στα σεντόνια.

Κουραμπιές

Ανάψτε τη θέρμανση στο φουλ, καθήστε χωρίς ρούχα στην καρέκλα, ζητήστε του να γονατίσει μπροστά σας  και βάλτε στο παιχνίδι τους κουραμπιέδες που φτιάξατε με τα χεράκια σας. Είναι τόσο νόστιμοι που θα γλύφει και τα… δάχτυλά σας!

Το  χριστουγεννιάτικο δέντρο

Βάλτε τον να ξαπλώσει αναπαυτικά, ανεβείτε από πάνω του κι ανοίξτε τα χέρια σας ώστε να σχηματίζετε ισοσκελές τρίγωνο. Για να μπείτε πιο πολύ σε Χριστουγεννιάτικο mood, φορέστε αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και κρατήστε δυο κόκκινες μπάλες.

Ο εγωιστής γίγαντας

Εκτός από παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, είναι και χριστουγεννιάτικη στάση στο σεξ! Ξαπλώστε και φέρτε τα πόδια σας προς το πρόσωπό σας έτσι ώστε να βρίσκονται δεξιά κι αριστερά από το κεφάλι σας και στηρίξτε τη μέση σας με τα χέρια. Αφήστε τον να καθίσει στα οπίσθιά σας, ώστε η διείσδυση να είναι βαθιά. Μπορεί να μοιάζει… εγωιστική στάση, αφού εκείνος κάθεται αναπαυτικά ενώ εσείς όχι, όμως αποζημιώνει και τους δύο!

All I want for Christmas is you

Η πιο ρομαντική στάση των Χριστουγέννων προϋποθέτει όχι μόνο σωματική αλλά και οπτική επαφή. Τυλιχτείτε όπως στην στάση του λωτού, κοιταχτείτε με νόημα στα μάτια, ερωτευτείτε απ’ την αρχή και κάντε στο ταίρι σας το πιο υπέροχο δώρο: τον εαυτό σας!

«Χριστούγεννα ήρθαν πάλι, κι είσαι πάλι, μακριά από μένα»

Δεν πτοούμαστε! Εξάλλου, το λέει κι ο σοφός λαός: αν πετύχει, τύφλα να΄ χει!

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Σεξ αποκλειστικά για το πρωινό της παραμονής των Χριστουγέννων. Επιλέξτε οποιαδήποτε στάση σας αρέσει, αρκεί να μην ανοίγετε την πόρτα σε όποιον σας χτυπά το κουδούνι για τα κάλαντα…

Στάση bonus για τους πιο… τολμηρούς!

 Τάρανδος

Ξεχάστε όλα τα προηγούμενα και κάντε ό,τι περνάει από το (πονηρό) μυαλό σας! Η στάση τάρανδος σας αφήνει την απόλυτη ελευθερία να αυτοσχεδιάσετε και να πραγματοποιήσετε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες με έναν και μοναδικό όρο: ό,τι κάνετε, να το κάνετε… εκτός γάμου! Φυσικά αστειευόμαστε, μην το πάρετε τοις μετρητοίς!

Φωτογραφίες: womenshealthmag.com

v