5 πανεύκολα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε τα Χριστούγεννα

5 πανεύκολα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε τα Χριστούγεννα

Tα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν πλησιάζουν και αν δεν έχετε κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο δύο εβδομάδες πριν, δύσκολα θα βρείτε τελευταία στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος όμως να απελπίζεστε, γιατί για να κάνετε αυτά τα χτενίσματα δεν χρειάζεται να είστε ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Γίνονται γρήγορα, πανεύκολα και ταιριάζουν με κάθε είδους εμφάνιση.

O κότσος της μπαλαρίνας

Φωτογραφία: oncewed.com

Ένα πανεύκολο και γρήγορο χτένισμα είναι ο κότσος που φαίνεται στην φωτογραφία. Αρχικά, πιάστε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά, στη συνέχεια φτιάξτε μια σφιχτή πλεξούδα και δέστε την με ένα διαφανές λαστιχάκι. Στριφογυρίστε την, έτσι ώστε να δημιουργήστε τον κότσο και στερεώστε τον με τσιμπιδάκια.

To μεγάλο μπιφτέκι της Καρντάσιαν

Για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, προτείνουμε πριν ξεκινήσετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας. Αρχίστε πιάνοντας τα σε μια ψιλή αλογοουρά και πριν την στερεώσετε, περάστε τα μισά μαλλιά από το λαστιχάκι. Η τούφα που περισσεύει θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψετε το κοκαλάκι. Σε αυτό το σημείο θα χρειαστείτε αρκετά τσιμπιδάκια. Φέρτε τα μαλλιά σας έτσι ώστε να καλύψουν τη μπροστινή πλευρά του κότσου και στερεώστε με τσιμπιδάκια. Αυτό το βίντεο θα σας φανεί ιδιαίτερα κατατοπιστικό.

Πλεξούδα μισά πάνω-μισά κάτω

Φωτογραφία: missysue.com

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πολύ πιο απλό απ' όσο περιμένατε. Ξεκινήστε, παίρνοντας τις δύο πλαϊνές τούφες σε μικρές πλεξούδες. Αφήστε τις μισοτελειωμένες και πλέξτε τις μεταξύ τους, έτσι ώστε να γίνουν ένα ενιαίο κοτσιδάκι. Στερεώστε τις με λαστιχάκι και το με το ειδικό ψαλίδι κάντε σπαστές διάφορες τούφες των μαλλιών σας.

To ψαροκόκαλο της Μενούνος

 

Φωτογραφία: therighthairstyles.com

H πλεξούδα ψαροκόκαλο μπορεί να μας φαίνεται δύσκολη, όμως δεν θέλει πάνω από 10 λεπτά για να πετύχει. Στο συγκεκριμένο χτένισμα ξεκινάει από το μέσο του κεφαλιού, γι' αυτό πριν ξεκινήσετε, πιάστε τα μαλλιά σας μισά πάνω-μισά κάτω. Χωρίστε σε δύο μέρη τα μαλλιά που αρχίζουν από την κοτσίδα. Πιάνετε την ακριανή τούφα της μίας πλευράς και την φέρνετε από πίσω ξεκινώντας την πλεξούδα. Αυτό το βίντεο θα σας λύσει κάθε απορία. Στο τέλος κρεπάρετε το πάνω μέρος του κεφαλιού για να δώσετε όγκο.

Αλογοουρά για πολύ σικ εμφανίσεις

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία μέρη και πιάστε αλογοουρά μόνο το μεσαίο κομμάτι. Στερεώστε με  ένα διαφανές λαστιχάκι και περάστε τις δύο πλαϊνές τούφες σταυρωτά από πάνω του. Στερεώνετε με τσιμπιδάκια και έχετε το κομψό αποτέλεσμα της φωτογραφίας.

 

v