Η στιγμή που μια μαμά αντικρίζει πρώτη φορά τα δικά της μωρά του ουράνιου τόξου

Η στιγμή που μια μαμά αντικρίζει πρώτη φορά τα δικά της μωρά του ουράνιου τόξου

H στιγμή της γέννας είναι μία από τις πιο συγκλονίστηκες στιγμές ενός ζευγαριού. Τα συναισθήματα είναι πολλά, πρωτόγνωρα και μαγικά. Μετά την κούραση και τον πόνο κατά τον τοκετό, έρχεται, επιτέλους, η μαγική στιγμή που ξεπροβάλλει ένα μικρό πλασματάκι (ή και δύο) από μέσα σου, και όλα αρχίζουν να κυλούν διαφορετικά στη ζωή σου…. Ένας μπαμπάς, απαθανάτισε αυτή τη στιγμή και μας την χαρίζει.

Η φράση «μια εικόνα χίλιες λέξεις» δεν θα μπορούσε να ανταποκρίνεται περισσότερο σε κάποια άλλη φωτογραφία από αυτήν που αποτυπώνει τη συγκίνηση, την ανακούφιση, τη χαρά και την εξάντληση αυτής της μαμάς που μόλις γέννησε τα δίδυμα μωράκια της.

Το δάκρυ που κυλάει από τα μάτια της αλλά και η έκφραση του προσώπου της καθώς κρατάει τα νεογέννητά της, σου μεταδίδει όλα της τα συναισθήματα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Το ζευγάρι είχε ξαναπροσπαθήσει να κάνει παιδιά πριν τα δίδυμα αλλά δυστυχώς η μητέρα υπέστη αποβολή.

[…] «Η πρώτη φορά που η σύζυγός μου βλέπει τα μωρά της είναι μια από τις στιγμές που πάντα με συγκλόνιζαν και ήθελα να φωτογραφίσω», είπε ο χαρούμενος μπαμπάς, ο οποίος κάνει το επάγγελμα του φωτογράφου. «Είναι το μυστηριώδες, απίστευτο θαύμα της μητρότητας». Η στιγμή που η νέα μητέρα κοιτάζει τα μωρά της, είναι καθαρή, αγνή αγάπη… Ο πόνος και η εξάντληση έχουν δευτερεύουσα θέση κι αυτό απεικονίζεται στην φωτογραφία.

Πηγή: popsugar.com

v