Τι θα φορεθεί τον χειμώνα του 2019

Τι θα φορεθεί τον χειμώνα του 2019

O κύβος ερρίφθη! Οι χειμερινές τάσεις της μόδας για το 2019 αποφασίστηκαν. Για άλλη μια φορά... κάνει κύκλους και μάλλον, δεν έπρεπε να είχαμε πετάξει εκείνο το παντελόνι καμπάνα που φορούσαμε στα νιάτα μας. Ευτυχώς όμως έχουμε εκπτώσεις και μπορούμε να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με όλα τα κομμάτια που μας λείπουν!

Γυναίκα στα... κόκκινα

To κόκκινο επέστρεψε δυναμικά τόσο στις πασαρέλες, όσο και στα μαγαζιά. Κόκκινα πουλόβερ, μπουφάν, κάπες και φορέματα είναι το απόλυτο must του φετινού χειμώνα. Ένας εξαιρετικός και τολμηρός συνδυασμός που κέρδισε διθυραμβικές κριτικές στον χώρο της μόδας είναι το κόκκινο-ροζ.

Γυναίκα στα... καρό

Και ενώ οι 25αρες φορούν τις καρό-μαθητικές φουστίτσες τους, εμείς οι -λίγο!- μεγαλύτερες μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο σ' ένα πιο σικ και σοφιστικέ look. Eίτε πηγαίνουμε στη δουλειά, είτε να πάρουμε τα παιδιά από το σχολείο το καρό παλτό είναι ιδανικό. Το φόρεμα δεν είναι απαγορευτικό, αρκεί να συνδυαστεί με ένα μαύρο ζιβάγκο και να μην είναι super mini.

Animal print

Μπορεί τo animal print να είναι φέτος στην μόδα, όμως οι περισσότερες γυναίκες διστάζουν να το δοκιμάσουν. Είναι αρκετά πρωτοποριακό και το ελληνικό κοινό το θεωρεί πιο «δεύτερο» look. Ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε γιατί το λεοπάρ και το snakeskin print μπορούν να είναι κομψά αρκεί να ξέρουμε να τα φορέσουμε. Αν σας ενδιαφέρει μια πιο διακριτική εμφάνιση, τότε επιλέξτε αξεσουάρ animal print και όχι ρούχα.

Δερμάτινο φόρεμα

Γνωρίσαμε αυτήν την τάση μέσα από δερμάτινα τζάκετ, κολάν και παντελόνια. Πλέον δεν λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα! Αντίθετα στην συλλογή έρχεται να προστεθεί το δερμάτινο φόρεμα. Μπορείτε να το βρείτε και σε μορφή σαλοπέτας και να το συνδυάσετε με ένα άσπρο πουλόβερ. Πολύ μοντέρνα εμφάνιση και για το γραφείο και για μια έξοδο.

 Καμπάνα παντελόνι

«Καμπάνα παντελόνι 10 ημερομίσθια για να τονίζει επιμελώς τα ωραία...» τραγουδούν τα Ημισκούμπρια. Το παντελόνι καμπάνα ήταν must τα 80'ς και απ' ότι φαίνεται θα είναι και το 2019. Κοτλέ, τζην, βελούδινα παντελόνια όλα με το κλασικό άνοιγμα είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάζεται με στενά ή boho πουλόβερ και δίνει πολύ στυλ.

Γούνινα μπουφάν και παλτό 

Το μακρύ σταυρωτό παλτό από πρόβατο είναι απαραίτητη προσθήκη στην ντουλάπα. Συνδυάζεται με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Τα γούνινα κοντά μπουφάν δίνουν μια επίσημη νότα στο ντύσιμο. Παρόλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν μέχρι και με φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

 Φωτογραφίες: pinterest.com

v