6 υπέροχα animation μικρού μήκους που έκλεψαν τις εντυπώσεις στα Όσκαρ

6 υπέροχα animation μικρού μήκους που έκλεψαν τις εντυπώσεις στα Όσκαρ

Οι παιδικές ταινίες δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες για να ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. Οι σύντομες ταινίες κινουμένων σχεδίων, είναι συχνά μικρά αριστουργήματα και έχουν την δική τους κατηγορία στα χολιγουντιανά βραβεία Όσκαρ. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, λοιπόν, αποφάσισαν να ανεβάσουν δωρεάν στο διαδίκτυο κάποιες από εκείνες που κέρδισαν τις εντυπώσεις, ώστε να τραβήξουν την προσοχή του κοινού και να αποκτήσουν στις συνειδήσεις του κοινού την αξία που τους αναλογεί.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποιες από αυτές για να τις απολαύσετε μαζί με τα παιδιά σας!  

«Age of Sail» -  ΗΠΑ 

Σκηνοθεσία: Τζον Καρς

Στον ανοιχτό ωκεανό το 1900, το Age of Sail είναι η ιστορία και οι περιπέτειες του William Avery, ενός παλιού ναύτη που έγινε έρμαιο του Βόρειου Ατλαντικού. 

 «Animal Behavior» - Καναδάς

Σκηνοθεσία: Άλισον Σνόουντεν, Ντέιβιντ Φάιν

Χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων σε… ψυχολογική συνεδρία!

 «Bao» - ΗΠΑ  

Σκηνοθεσία: Ντομι Σι

Το "Bao" είναι μια ταινία μικρού μήκους για ένα αξιολάτρευτο κινέζικο κουλουράκι. Η ταινία σπάει τα κατεστημένα με πολλούς τρόπους, αφού είναι η πρώτη ταινία μικρού μήκους για την Pixar, και μάλιστα σκηνοθετημένη από γυναίκα.

 «Late Afternoon» - Ιρλανδία

Σκηνοθεσία: Λουίζ Μπανιάλ)

Μια ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρεται από τις αναμνήσεις της, οι οποίες την ταξιδεύουν ανάμεσα σε δύο κράτη του τότε και του τώρα.

 «Lost and Found» - Αυστραλία

Σκηνοθεσία: Αντριου Γκόλντσμιθ, Μπράντλεϊ Σλέιμπ)

Ένας γιος προσπαθεί να κατανοήσει καλύτερα τον χωρισμό των γονιών του, γυρίζοντας ένα τελευταίο οικογενειακό βίντεο στο σπίτι.

 «One Small Step» - Η.Π.Α. / Κίνα

Σκηνοθεσία: Αντριου Τσέσγουορθ, Μπόμπι Ποντίλας)

Τα TAIKO Studios παρουσιάζουν την ιστορία της Luna, μιας Αμερικανίδας με κινεζική καταγωγή που ονειρεύεται να γίνει αστροναύτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v