Chocolate Fest: Ένα σοκολατένιο φεστιβάλ για μικρούς και μεγάλους έρχεται στην Αθήνα

Chocolate Fest: Ένα σοκολατένιο φεστιβάλ για μικρούς και μεγάλους έρχεται στην Αθήνα

Φεστιβάλ σοκολάτας πραγματοποιούνται στην Ευρώπη, όμως φέτος θα έχουμε κι εμείς τη δυνατότητα να επισκεφθούμε ένα αντίστοιχο φεστιβάλ στην Αθήνα. Από αύριο, λοιπόν, μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου, το Chocolate Fest ανοίγει τις πύλες του στον χώρο της Τεχνόπολης στον Κεραμεικό. 

Οι μικροί και μεγάλοι λάτρεις της σοκολάτας θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο μουσείο σοκολάτας, να δουν από κοντά ένα μεγάλο σιντριβάνι από σοκολάτα και να δοκιμάσουν γεύσεις που τους αρέοσυν. Την Κυριακή, την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα σοκολατένιο κυνήγι θησαυρού, στο οποίο θα κληθούν να λύσουν γρίφους και να ανακαλύψουν εκείνες τις πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Στο φεστιβάλ, θα συμμετέχουν οι... ειδικοί της σοκολάτας: ζαχαροπλαστεία, σεφ και τεχνίτες της γεύσης  φυσικά θα χρησιμοποιήσουν τη σοκολάτα ως βάση για τις δημιουργίες τους. 

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται workshops για παιδιά και ενήλικες έτσι ώστε να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των workshops στο Instagram και στο Facebook

Πηγή: technopolis-athens.com

v