Εξερευνήστε την εποχή των Παγετώνων σε ένα νέο θεματικό πάρκο

Εξερευνήστε την εποχή των Παγετώνων σε ένα νέο θεματικό πάρκο

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου του 2019, άνοιξε στην Πάτρα, τένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πάρκο:«Εξευρεύνησε την Εποχή των Παγετώνων», το οποίο θα λειτουργήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου και θα χαρίσει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

*Φωτογραφία: eksagonexhibitions.com

Πρόκειται για μια πρωτότυπη και συναρπαστική έκθεση, αφιερωμένη στην Εποχή των Παγετώνων, κατά την διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ξεχωριστά εκθέματα μέσω της βιωματικής εμπειρίας.

Τα παιδιά θα ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και θα δουν τα θρυλικά μαμούθ να ζωντανεύουν μπροστά τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πάρκου, δημιουργούνται μικρές ομάδες επισκεπτών, στις οποίες αρχηγός είναι ένας «εξερευνητής», ο οποίος καθοδηγεί το γκρουπ. Σε αντίθεση με άλλες εκθέσεις, μάλιστα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο επιτρέπονται.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη: 9.00-13.00, Παρασκευή:9.00-13.00 και 17.00-21.00, Σάββατο και Κυριακή: 11.00-19.00.

Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 6 ευρώ, οικογενειακό εισιτήριο για 2 γονείς και 1 παιδί 16 ευρώ, οικογενειακό ειστήριο για 2 γονείς και 2 παιδιά 20 ευρώ.

Ανέργων 4 ευρώ με την επίδειξη της κάρτας, κάθε Παρασκευή. 

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Οργανωμένα σύνολα και σχολικές εκδρομές: 5 ευρώ.

Διεύθυνση: Ανθείας 38 (δίπλα από την ΑΒΕΞ), Πάτρα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102201533.

v