Πού να πετάξετε φέτος τον χαρταετό σας σύμφωνα με την ΕΜΥ

Πού να πετάξετε φέτος τον χαρταετό σας σύμφωνα με την ΕΜΥ

Το πέταγμα του χαρταετού είναι μία από τις ελληνικές παραδόσεις που οι μικροί μας φίλοι τις λατρεύουν! Ενίοτε, τις περιμένουν πώς και πώς και οι μπαμπάδες (ή και οι μαμάδες) των μικρών μας φίλων. Η Καθαρά Δευτέρα είναι μία καλή ευκαιρία για να μαζευτεί ολόκληρη η οικογένεια, να περάσουν μια μέρα κοντά στη φύση και να συνεργαστούν για να καταφέρουν να δουν τον χαρταετό τους ψηλά στον ουρανό! Για να συμβεί, όμως, αυτό, δεν αρκεί η καλή συνεργασία και η προσπάθεια. Πρέπει να ευνοεί και ο άνεμος…

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, θα έχουμε τον καιρό... σύμμαχο και βοηθό. Ετοιμαστείτε για μια ανοιξιάτικη εξόρμηση στη φύση, με ήλιο και αραιή συννεφιά για να πετάξετε τον χαρταετό σας ψηλά! Η κατεύθυνση του ανέμου στην Αττική θα είναι κατά κύριο λόγο δυτική, ενώ ο άνεμος θα κινείται με περίπου  16km/h. Η αλήθεια είναι πως τα 3 μποφόρ του αέρα δεν βοηθούν για πολύ ψηλές πτήσεις, όμως με λίγη καλή θέληση και θετική σκέψη, όλα γίνονται εύκολα!

Δείτε αναλυτικά και σύμφωνα με το meteo.gr, πού θα φυσάει ο άνεμος την Δευτέρα, και αποφασίστε πού θα πετάξετε τον χαρταετό σας φέτος. 

 

Αθήνα κέντρο


Βόρεια προάστια

Βορειοανατολικά προάστια

Νότια προάστια

Δυτικά προάστια

Πειραιάς

Νέα Πέραμος

Πέραμα  -Κερατσίνι

 

Άγιος Στέφανος

Ανάβυσσος

Ασπρόπυργος

Ελευσίνα

Καπανδρίτι

Κορωπί

Σχινιάς - Μαραθώνας

Μαρκόπουλο

Πάρνηθα

Σαλαμίνα

Πηγή: meteo.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v