10 προτάσεις για να ανανεώσετε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα των παιδιών

10 προτάσεις για να ανανεώσετε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα των παιδιών

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Πάσχα και σιγά- σιγά οργανώνουμε τις αγορές και τα δώρα που έχουμε να κάνουμε. Αν είστε νονά μπορείτε να συνδυάσετε τα παπούτσια που θα κάνετε δώρο στο βαφτιστήρι σας μαζί με μοδάτα ρούχα. Αν είστε μαμά, μπορείτε πολύ απλά να πάρετε ιδέες για να ανανεώσετε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα των παιδιών. Οι προτάσεις μας είναι άκρως ανοιξιάτικες και πολύ στιλάτες!

Για κορίτσια

Τζιν φόρεμα για «καλές» περιστάσεις

Εκτός του ότι είναι όμορφο και άνετο, στα θετικά του συγκαταλέγεται το ότι δεν τσαλακώνεται- κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα η μαμά του κοριτσιού. Επιπλέον, λόγω της χαλαρής φόρμας του, μάλλον θα μείνει στην γκαρνταρόμπα του αρκετό καιρό.



Τιμή: 29,90 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Μπλούζα με πούλιες και ροζ παντελόνι για περισσότερο χρώμα

Μία καθημερινή μπλούζα με πούλιες που αλλάζουν χρώμα σε συνδυασμό με ένα ροζ παντελόνι είναι ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, ιδανικό για την εποχή.



Εδώ θα βρείτε online την μπλούζα και εδώ το παντελόνι.

Τιμές: 9,95 ευρώ η μπλούζα και 15,95 ευρώ το παντελόνι.

Σετ με ριγέ t-shirt και κολάν για κάθε μέρα

Για τα μεγαλύτερα σε ηλικία κορίτσια που μπαίνουν σιγά σιγά στην εφηβεία και δεν τους αρέσει πια το ροζ, μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό σετ με κολάν όπως αυτό:



Μπορείτε να το αγοράσετε online εδώ.

Τιμή: 33,90 ευρώ.

Λουλουδάτη φούστα για να ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Τα περισσότερα κορίτσια θα ενθουσιαστούν με μια φούστες που είναι γεμάτη μαργαρίτες! Επειδή τα λουλούδια κλέβουν τις εντυπώσεις, μπορεί να φορεθεί με ένα πιο απλό μπλουζάκι, όπως αυτό

Θα την δείτε online εδώ.

Τιμή: 24 ευρώ.

Ολόσωμη φόρμα με εμπριμέ σχέδια για τα κορίτσια που θέλουν να είναι μέσα στη μόδα

Ξεκίνησαν ως γυναικεία μόδα αλλά πλέον οι ολόσωμες φόρμες είναι πολύ διαδεδομένες και στα κορίτσια. Τα εμπριμέ σχέδια θυμίζουν κάτι από 70s και από τα παιδιά των λουλουδιών γι’ αυτό και έχουν πιο ρομαντικό ύφος.



Αγοράστε την online εδώ.

Τιμή: 26,95 ευρώ.

Για αγόρια

Μονόχρωμη βερμούδα και κοντομάνικο μπλουζάκι για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εξερευνήσεις

Μία μονόχρωμη βερμούδα σίγουρα θα βολέψει το βαφτιστήρι ή τον γιο σας αφού το σίγουρο είναι ότι θα την φοράει όλο το καλοκαίρι. Μαζί με ένα απλό κοντομάνικο, έχετε φτιάξει ένα πολύ εύκολο και άνετο σετ για κάθε αγόρι.

Θα τη βρείτε online εδώ.

Τιμές: 15,95 ευρώ για τη βερμούδα και 4,95 ευρώ για το μπλουζάκι.

Πουκάμισο ντένιμ για κάθε περίσταση

Τα αγόρια δεν προτιμούν τα κλασικά πουκάμισα γιατί η αλήθεια είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα βολικά αλλά στη ντένιμ εκδοχή τους μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας με οποιοδήποτε συνδυασμό.



Αγοράστε το online εδώ.

Τιμή: 33,90 ευρώ.

Αδιάβροχο μπουφάν για… τώρα και για το φθινόπωρο

Μια που οι βροχές δεν λένε να σταματήσουν, ένα αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν είναι παραπάνω από χρήσιμο και φυσικά είναι ιδανικό και για το φθινόπωρο.



Δείτε το εδώ.

Τιμή: 36 ευρώ.

T- shirts για τους μικρούς φανς του Star Wars

Αν ο μικρός είναι λάτρης του Star Wars, δεν θα μείνει ασυγκίνητος από αυτά τα t-shirts, τα οποία πωλούνται σε διπλή συσκευασία και σε πολύ καλή τιμή.



Μπορείτε να τα αγοράσετε online εδώ.

Τιμή: 15 ευρώ.

Αθλητική φόρμα για άνετο παιχνίδι

Μία αθλητική φόρμα είναι παντός καιρού και θα χρησιμοποιηθεί όσο οτιδήποτε άλλο. Διαλέξτε μία με διακριτικό σχέδιο στο πλάι (οι κεραυνοί στη συγκεκριμένη μπορεί να παραπέμπουν ακόμα και στον Χάρι Πότερ!) για να μην είναι εντελώς σκέτη.



Θα την βρείτε online εδώ.

Τιμή: 19,95 ευρώ.

v