H ανατρεπτική ιστορία που κρύβεται πίσω από την έκπληξη αυτής της μαμάς

H ανατρεπτική ιστορία που κρύβεται πίσω από την έκπληξη αυτής της μαμάς

Μία φωτογράφος, είχε πρόσφατα την ευκαιρία να απαθανατίσει την έκπληξη που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο μίας μητέρας, λίγα λεπτά αφού γέννησε το τρίτο της παιδί. Η ιστορία της είναι πραγματικά γλυκιά και έχει ως εξής:

Η Nancy και ο σύζυγός της, περίμεναν το τρίτο τους παιδί τον Δεκέμβριο. Έχουν ήδη δύο κορίτσια, των οποίων το φύλο είχαν επιλέξει να μην μάθουν πριν από την γέννησή τους.  Στο τρίτο τους παιδί, όμως, ζήτησαν από τον γυναικολόγο να τους αποκαλύψει εάν θα είναι αγόρι ή κορίτσι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Ο γιατρός τους πληροφόρησε πως θα φέρουν ακόμα ένα κοριτσάκι στον κόσμο και ετοίμασαν το δωμάτιο και τα ρούχα της. Λίγο καιρό αργότερα, όπως ήταν αναμενόμενο, η Nancy ήταν έτοιμη να γεννήσει. Έσπασαν τα νερά ενώ ήταν στη δουλειά, πήγε κατευθείαν στο μαιευτήριο και τηλεφώνησε στον άντρα της, αλλά και στην φωτογράφο που θα απαθανάτιζε τον τοκετό.

Η … ανατροπή ήρθε λίγο αργότερα, μόλις το νεογέννητο ήρθε στον κόσμο. Κι ενώ η λεχώνα περίμενε να κρατήσει στην αγκαλιά της την νεότερη κόρη της, ανακάλυψε πως ήταν… γιος! Η έκπληξη της ήταν τεράστια και αποτυπώνεται τέλεια στη φωτογραφία. Το νέο ζευγάρι αντιμετώπισε το γεγονός γελώντας, ενώ η χαρά τους για το νέο μέλος δεν κρύβεται με τίποτα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v