Bambo Nature: Η επόμενη γενιά ποιοτικών οικολογικών παιδικών πανών!

Bambo Nature: Η επόμενη γενιά ποιοτικών οικολογικών παιδικών πανών!

Οι σημερινοί γονείς θέλουν πάντα να βρίσκουν το καλύτερο δυνατόν προϊόν για το παιδί τους. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουν για πάνες οι οποίες να είναι απαλές στο δέρμα του παιδιού, όπως και στην υγεία του παρέχοντας του τέλεια εφαρμογή και άνεση με ελευθερία κινήσεων.

Επιπλέον ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στους σημερινούς καταναλωτές - γονείς αποκτά ο αντίκτυπος που έχουν τα προϊόντα στο περιβάλλον για αυτόν τον λόγο επιλέγουν προϊόντα που όχι μόνο φροντίζουν το παιδί τους, αλλά βοηθούν και στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Η Bambo Nature αποτελεί τη νέα γενιά οικολογικής πάνας που είναι φιλική προς το περιβάλλον και πιστοποιημένης ασφάλειας καθώς κατασκευάζεται σε εγκαταστάσεις παραγωγής όπου το 95% των αποβλήτων παραγωγής ανακυκλώνεται. Επιπλέον, οι πάνες Bambo Nature διαθέτουν όλες τις σημάνσεις Nordic Eco-label, FSC, και είναι δερματολογικά ελεγμένες.

Διατίθενται σε 6 μεγέθη, τα οποία ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, από την γέννηση, την ηλικία της εκμάθησης τουαλέτας, έως την ηλικία που δεν χρειάζεται πλέον πάνα.

Η σειρά Bambo Nature είναι η νέα γενιά οικολογικών παιδικών πανών και διατίθεται με εξαιρετικά χαρακτηριστικά!

Τα νέα χαρακτηριστικά στις πάνες Bambo Nature είναι:

  • Απαλή: Οι πάνες Bambo Nature είναι αναβαθμισμένες με ακόμη πιο απαλό ειδικό ύφασμα, που υπάρχει στο πάνω και πίσω μέρος, κάνοντας την πάνα να έχει αίσθηση υφάσματος στο δέρμα του παιδιού χωρίς να το ερεθίζουν. Δεν περιέχουν αρώματα.
  • Λεπτή: Οι πάνες Bambo Nature είναι πιο λεπτές από ποτέ, αλλά με την ίδια αποδοτικότητα διατηρώντας το δέρμα του παιδιού στεγνό.
  • Τέλεια Εφαρμογή: Οι πάνες Bambo Nature έχουν σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο σώμα του μωρού. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής, και κάνει την πάνα άνετη στη χρήση, καθώς δημιουργεί μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν οι πάνες Bambo Nature είναι:

  • Ελαστικά πλαϊνά
  • Αναπνεόμενο ειδικό ύφασμα στο πίσω μέρος
  • Σούπερ απορροφητική ,με το σύστημα Top Dry που εξασφαλίζει άμεση απορροφητικότητα και στεγνή επιφάνεια.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Bambo Nature στο www.bambonature.com.gr

 

v