9 αξεσουάρ για την παραλία που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν δικά σας!

9 αξεσουάρ για την παραλία που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν δικά σας!

Το θερμόμετρο ανεβαίνει, οι διακοπές πλησιάζουν και οι παραλίες ήδη έχουν γεμίσει. Αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις οικογενειακές εξορμήσεις στην θάλασσα, εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα κάνουν την ζωή στην παραλία ακόμη πιο εύκολη. Συγκεκριμένα σας προτείνουμε αυτά τα 9 gadget που μάλλον θα σς είναι τόσο χρήσιμα που θα απορείτε πώς ζούσατε χωρίς αυτά!

Ηλιακή ντουζιέρα

Η ηλιακή ντουζιέρα δεν απευθείνετε μόνο στους λάτρεις του κάμπινγκ. Όλοι εμείς οι γονείς κουβαλάμε το μισό μας σπίτι κάθε φορά που πάμε στην παραλία-τι ψυχή έχει, λοιπόν μια μικρή ντουζιέρα που θα μας κάνει τη ζωή ευκολότερη; Τη γεμίζετε με νερό που ζεσταίνεται από τον ήλιο και η ροή του ελέγχεται εύκολα από ένα στόμιο. Μάλιστα έχει και ειδικά πιαστράκια για να την κρεμάσετε.

Πορτ μπεμπέ για την παραλία

Αν θέλετε εσείς και το μωρό σας να είστε και στην παραλία τόσο άνετοι όσο και στο σπίτι σας, τότε αυτή η φορητή κούνια σας είναι απαραίτητη. Το υφασμάτινο πορτ-μπεμπέ διπλώνει και χωράει παντού, έχει δικό του στρωματάκι με τέντα για προστασία από τον ήλιο, αλλά και δικά του κρεμαστά αξεσουάρ για να παίζει το μωρό.

Αδιάβροχο τσαντάκι

Φωτογραφία: aquasports.gr

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία είναι το αδιάβροχο τσαντάκι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, όσο κολυμπάτε στην θάλασσα:  κάρτες, κινητά, κλειδιά ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Η χωρητικότητά του είναι πολύ μεγάλη! 

Τραπεζάκι

Πρόκειται για ένα μεταλλικό πτυσσόμενο τραπέζι με υφασμάτινη επιφάνεια που διαθέτει επιπλέον υποδοχείς για να ακουμπήσετε τον καφέ ή το μπιμπερό του παιδιού. Μεταφέρεται εύκολα λόγω του μεγέθους του και σίγουρα θα σας βοηθήσει την ώρα που τα παιδιά θα θέλουν να φάνε το σνακ τους.

Τέντα παραλίας

Αντί να επιλέξετε ομπρέλα για την παραλία, προτιμήστε τις τέντες-σκιάστρες που λειτουργεί σαν κιόσκι και προστατεύει από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει και άνεση.

Μαξιλάρι-χώρος αποθήκευσης

Δύο απαραίτητα αξεσουάρ σε ένα: μαξιλάρι και χώρος αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων όπως το κινητό ή τα κλειδιά σε ένα απίστευτο gadget.

Ξαπλώστρα-στρώμα

Η ξαπλώστρα-στρώμα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, άκρως χρηστικό και λειτουργικό. Μπορείτε να την μεταφέρετε εύκολα, καθώς διπλώνεται σε σχήμα τσάντας.

Φουσκωτό τέρμα

Το φουσκωτό τέρμα είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για μικρούς, αλλά και μεγάλους. Όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα βαριούνται τα μικρά μας. Αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους στην παραλία.

Κρεμάστρα για την ομπρέλα θαλάσσης

Αν θέλετε να μην γεμίσουν με άμμο τα ρούχα και η τσάντα σας, προμηθευτείτε αυτήν την κρεμάστρα που τοποθετείται στην ομπρέλα θαλάσσης και κυριολεκτικά σας λύνει τα χέρια.

 

v