10 σκίτσα που θα μιλήσουν στην καρδιά σου αν είσαι γυναίκα!

10 σκίτσα που θα μιλήσουν στην καρδιά σου αν είσαι γυναίκα!

Έχουμε και εμείς οι γυναίκες τις κωμικοτραγικές στιγμές μας. Μπορεί να θέλουμε να προβάλλουμε προς τα έξω μια λαμπερή-πριγκιπική εικόνα για τον εαυτό μας, όμως, κατά βάθος είμαστε...αυτό που είμαστε: γυναίκες με τα πάνω μας και τα κάτω μας, με τις ιδιοτροπίες και τα παράπονά μας και φυσικά, τον αυτοσαρκασμό μας. Αυτή η σκιτσογράφος απ' το Βέλγιο αποτυπώνει με χιούμορ τα μικρά καθημερινά βάσανα που τραβάμε ως γυναίκες και είναι αδύνατον να μην ταυτιστούμε.

 

Οι πραγματικές γυναίκες δεν προτιμούν τις σαλάτες από τις τηγανιτές πατάτες.

Οι πραγματικές γυναίκες θα καταβροχθίσουν τα πάντα και αμέσως μετά θα το μετανιώσουν.

Οι πραγματικές γυναίκες ξέρουν να κάνουν ατασθαλίες και να το απολαμβάνουν!

Ας μαζευτούμε όλες εμείς που προσπαθούμε να φουντώσουμε τις βλεφαρίδες μας με όλα τα είδη μάσκαρα και ας αγριοκοιτάξουμε για μία φορά ακόμη τα ταίρια μας. Ελάτε βρε παιδιά είναι αδικία!

Περιμένεις να πάρεις ένα σοκολατένιο χρώμα απ' το μαύρισμα και τελικά μοιάζεις με αστακό λίγο πριν τον βράσουν...

Πάντα θα ξεκινήσουμε αισιόδοξα και συγκρατημένα την ημέρα μας...Αλλά αυτά τα βράδια δεν ξέρω τι μας πιάνει!

Το βλέμμα τους όταν εκμεταλλεύεσαι την αγάπη τους....

Όπως επίσης ότι μπορούμε να δείξουμε τον κακομαθημένο εαυτό μας και εκείνοι να τον αποδεχτούν, μας κάνει να τους αγαπάμε περισσότερο!

Όλες θέλουμε να φοράμε κομψά και σέξι σουτιέν. Ξέρετε ποια! Αυτά που τονίζουν και λίγο το στήθος. ΓΙΑΤΙ δεν τα φοράμε, αφού τα θέλουμε και προτιμάμε το ξεχειλωμένο προ δεκαετίας στηθόδεσμο;

Μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις...Προσωπικά κουράστηκα και μόνο στη σκέψη!

Μεταξύ μας κορίτσια...Έχουν ένα δίκιο οι άντρες για το μέγεθος της τσάντας μας. Μπορούμε να χωρέσουμε τα πάντα, αλλά θα μας βγει το λάδι μέχρι να βρούμε το κινητό, τα κλειδιά κ.ο.κ.

Πηγή: brightside.me

v