Ερωτευμένοι vs παντρεμένοι: 11 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Ερωτευμένοι vs παντρεμένοι: 11 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Όταν είμαστε ερωτευμένοι όλα είναι υπέροχα, από το σεξ μέχρι την έξοδο για μπέργκερ και τα μηνυματάκια στο κινητό, και η ζωή μοιάζει σαν κάτι από ταινία του Χόλιγουντ. Και παρ’ ότι ξέρουμε τι μας περιμένει στο μέλλον, όταν η σχέση «επισημοποιηθεί» με το καλό, έχουμε την προσδοκία πως εμείς είμαστε η εξαίρεση και τίποτα δεν θα αλλάξει, ούτε το σεξ, ούτε η έξοδος για μπέργκερ, ούτε τα μηνυματάκια στο κινητό. Χωρίς να αποκλείεται κάτι τέτοιο, δείτε σ’ αυτά τα σκίτσα πόσο απέχουν οι προσδοκίες μας από την πραγματικότητα.

Καμιά γυναίκα δεν μένει ασυγκίνητη μπροστά σε ένα υπέροχο μπουκέτο αρωματικά λουλούδια, αλλά και ένας νεροχύτης άδειος από άπλυτα, έχει κι αυτός τη χάρη του.

Αν το μακρύ, λαμπερό μαλλί σας είναι ένα από αυτά που τον έκαναν να σας ερωτευτεί, τότε θα ‘πρεπε να είναι χαρούμενος που το απολαμβάνει ακόμη και όταν δεν είστε εκεί.

Ναι, αλλά το «τέλειο μέρος» ήταν πάντα το ίδιο και ο μόνος λόγος που ήταν τέλειο, είναι επειδή ήσασταν μαζί, όπως τώρα.

Το να σας απατήσει με την αγαπημένη του... σειρά είναι σίγουρα καλύτερο απ’ ότι να σας απατήσει κανονικά. Είναι όμως πολύ χειρότερη δικαιολογία για το δράμα που περνάτε.

Αυτή η στάση δούλεψε μια χαρά για μία, δύο, άντε τρεις φορές πριν συμφωνήσετε ότι ο πρωταρχικός σκοπός του ύπνου είναι η ξεκούραση.

Ας είμαστε ειλικρινείς, πολύ λίγοι έχουν προλάβει να φτάσουν στην τελευταία σελίδα πριν τον γάμο.

Εάν το έχετε δοκιμάσει, σας άρεσε, το τελειοποιήσατε και νιώθετε ότι είναι από τις καλύτερες στιγμές στη σεξουαλική ζωή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίζετε το νερό πριν μπείτε.

Με την οικειότητα έρχεται και η συνήθεια, αλλά και πολλά άλλα που οι άντρες δεν θα καταλάβουν ποτέ, όπως η φάση με τα μπιμπίκια.

Με αρκετό ρίσκο όσον αφορά το περιεχόμενο, ζητήστε του να βάζει τα ποστ-ιτ στο ντουλάπι του καφέ. Τουλάχιστον, εκεί δεν έχει κάλτσες.

Ας μην τα ξαναλέμε… εσείς γιορτάζετε τον έρωτά σας κάθε μέρα και δεν χρειάζετε να ξεβολεύεστε επειδή το λέει κάποιο ημερολόγιο.

Εάν είναι ακόμη τόσο ερωτευμένος μαζί σας που στέλνει μηνύματα απ’ το σούπερ-μάρκετ, τέλεια! Αλλά οι πιθανότητες να ξεχάσει τα βασικά αυξάνονται κατακόρυφα, οπότε παίρνουμε τα μέτρα μας.

v