Παρόλο που παίρνω χάπια για τις πολυκυστικές δεν μου έχει έρθει η περίοδος. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Παρόλο που παίρνω χάπια για τις πολυκυστικές δεν μου έχει έρθει η περίοδος. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Ερώτηση:
Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω πολυκυστικές και γι’ αυτό παίρνω χάπια για να μου έρθει περίοδος. Αυτή την φορά τα πήρα μια εβδομάδα και έχει περάσει άλλη μία αλλά δεν έχω αδιαθετήσει. Έχω πόνο στο στήθος και αρκετά διαφανή υγρά. Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί, αλλά αυτόν τον μήνα λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν έχουμε έρθει πολλές φορές σε επαφή. Δεν είχα ξανά τόση καθυστέρηση με τα χάπια. Τι συμβαίνει;
Απάντηση:

Δεν μου γράφετε τι είδους χάπια παίρνετε και δεν μου λέτε από ποια μέρα του κύκλου τα παίρνετε, οπότε δεν μπορώ να σας δώσω μια συγκεκριμένη απάντηση. Το θέμα είναι ότι, πάντα, όταν μια γυναίκα είναι σε νέα ηλικία και δεν έχει περίοδο υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος, οπότε πρέπει να το ελέγξετε. Από εκεί κι ύστερα, το ερώτημά σας χρειάζεται περισσότερες διευκρινίσεις.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v