Είμαι 49 ετών και θέλω ένα παιδάκι. Μπορώ να μείνω έγκυος με κάποιον τρόπο;

Είμαι 49 ετών και θέλω ένα παιδάκι. Μπορώ να μείνω έγκυος με κάποιον τρόπο

Καλή σας μέρα κύριε Αρκουλή. Είμαι 49 ετών και επιθυμώ ένα ακόμα παιδάκι. Θα μπορέσω με κάποια μέθοδο να μείνω έγκυος; Ευχαριστώ.

Βεβαίως κάθε γυναίκα σήμερα μπορεί να κάνει το μωρό της αλλά λάβετε υπόψιν σας ότι ο νόμος μας αποκλείει να δουλεύουμε με γυναίκες άνω των πενήντα ετών. Οπότε βιαστείτε και βάλτε μπρος να κάνετε το παιδί σας . Η εξωσωματική γονιμοποίηση βέβαια σ΄αυτή τη περίπτωση είναι ο μοναδικός δρόμος.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v