Αυτές είναι οι ημερομηνίες των εκπτώσεων, της Black Friday και της Cyber Monday

Αυτές είναι οι ημερομηνίες των εκπτώσεων, της Black Friday και της Cyber Monday

Ο μήνας Νοέμβριος (έως τις αρχές του Δεκέμβρη)  αποτελεί την όαση του καταναλωτή καθώς όλοι θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν σε καλύτερες τιμές τα προϊόντα που επιθυμούν τόσο στις φθινοπωρινές εκπτώσεις, όσο και στην Black Friday και την Cyber Monday!

Συγκεκριμένα οι φθινοπωρινές εκπτώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου του 2019 και διαρκούν για ένα δεκαήμερο. Μάλιστα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, τα μαγαζιά μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά από τις 11.00 έως τις 18.00.

Και μετά φυσικά ακολουθεί η Black Friday, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει τεράστια απήχηση στους Έλληνες- σε βαθμό που στήνονται σε ουρές έξω από τα καταστήματα από τα ξημερώματα! Ως Βlack Friday είθισται να ορίζεται η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου και πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών. Φέτος η ημερομηνία είναι στις 29 Νοεμβρίου του 2019.

Λίγες (πολύ λίγες!) ημέρες αργότερα, την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου του 2019 έρχεται η Cyber Monday. Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα, αφορά τις ηλεκτρονικές αγορές και πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα μετά την Βlack Friday.

Δεν ξέρουμε για εσάς πάντως εμείς ήδη έχουμε αρχίσει να βάζουμε το κατιτίς μας στην άκρη!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v