7 απίθανες ιστορίες με δίδυμα

7 απίθανες ιστορίες με δίδυμα

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν δίδυμα που έχουν γεννηθεί διαφορετική χρονιά; Ή ότι τα πιο βαριά δίδυμα έφτασαν να ζυγίζουν μαζί 666 κιλά; Δείτε τις πιο παράξενες ιστορίες διδύμων που έχουν καταγραφεί.

Ασπρόμαυρα δίδυμα

Ασπρόμαυρα δίδυμα

Μια μιγάδα μητέρα από τη Βρετανία, η Kylie Hodgson, γέννησε το 2005 δίδυμα, εκ των οποίων το ένα άσπρο και το άλλο μαύρο. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μία στο εκατομμύριο. Παρά το γεγονός ότι έχει τύχει να γεννηθούν δίδυμα από διαφορετικούς πατεράδες, αυτή είναι μία πολύ πιο σπάνια περίπτωση καθώς οι ίδιοι γονείς έκαναν δίδυμα με εντελώς διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά. Οι γονείς τους έχουν και οι δύο λευκές μητέρες και μαύρους πατεράδες. Τα δίδυμα –η Κίαν και η Ρεμέ- όταν γεννήθηκαν είχαν και οι δύο μπλε μάτια, αλλά η Ρεμέ έχει ξανθά μαλλιά και η Κίαν καστανά και πιο σκούρο δέρμα από την αδερφή της. Όσο περνούσε ο καιρός το χρώμα δέρματος της Ρεμέ άνοιξε και της Κίαν σκούρυνε ενώ τα μάτια της έγιναν καφέ.

Δεν τα ξεχωρίζει ούτε η μάνα τους

Δεν τα ξεχωρίζει ούτε η μάνα τους

Μια μητέρα τετράδυμων δεν μπορούσε ούτε η ίδια να ξεχωρίσει τα παιδιά της. Ο πατέρας τους, δε, μπερδευόταν τόσο που τιμωρούσε το λάθος παιδί για αταξίες άλλου. Απηυδισμένη από αυτήν την μπερδεμένη κατάσταση, η μητέρα των 4 εξάχρονων αγοριών από επαρχία της Κίνας, βρήκε έναν... εμπνευσμένο τρόπο ώστε να αναγνωρίζει τον κάθε γιο της. Κούρεψε τα μαλλιά του κάθε παιδιού έτσι ώστε να σχηματιστεί στο κεφάλι τους ένας αριθμός, ανάλογα με τη σειρά γέννησής του. 1...2...3...4! Τα τέσσερα αγόρια θα ξεκινήσουν τώρα το δημοτικό σχολείο και η μητέρα φοβόταν πως αφού μπερδευόταν η ίδια με τα παιδιά της, δεν θα ήταν εύκολο και για τους δασκάλους να ξεχωρίσουν το ένα από τα άλλο.

Ίδια αδέρφια, ίδιες ζωές

Ίδια αδέρφια, ίδιες ζωές

Δύο δίδυμα χωρίστηκαν μόλις γεννήθηκαν και υιοθετήθηκαν από διαφορετικές οικογένειες. Μη γνωρίζοντας η μία την άλλη, οι οικογένειες βάφτισαν και οι δύο τα παιδιά τους Τζιμ. Και οι συμπτώσεις μόλις τώρα αρχίζουν. Οι άντρες, αν και δεν γνώριζαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου, σπούδασαν και οι δύο νομικά, είχαν και οι δύο ταλέντο στην ξυλουργική και παντρεύτηκαν και οι δύο γυναίκες που ονομάζονταν Λίντα. Έκαναν και οι δύο αγόρια, τα οποία ονόμασαν Τζέιμς Άλαν, χώρισαν τις γυναίκες τους και παντρεύτηκαν άλλες που επίσης ονομάζονταν Μπέτι. Είχαν και οι δύο σκυλιά τα οποία ονόμασαν Τόι. Ο Τζιμ Λούις και ο Τζιμ Σπρίνγκερ τελικά γνωρίστηκαν το Φεβρουάριο του 1979, στην ηλικία των 39 ετών.

Δίδυμες αδερφές γεννούν δίδυμα αγόρια την ίδια μέρα

Δίδυμες αδερφές γεννούν δίδυμα αγόρια την ίδια μέρα

Το 2004, οι 20άχρονες δίδυμες Άσλι Σπινκς και Αντρια Σπρίνγκερ γέννησαν δίδυμα αγόρια με καισαρική τομή σε νοσοκομείο των ΗΠΑ την ίδια ακριβώς ημέρα. Οι μητέρες, που δεν είχαν προγραμματίσει τη γέννα, έμαθαν ότι θα έκαναν και οι δύο δίδυμα αγόρια την ίδια μέρα, τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης τους. Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μία στο εκατομμύριο.

Δίδυμα 666 κιλών

Δίδυμα 666 κιλών

Ο Billy Leon McCrary και ο Benny Loyd McCrary μπήκαν στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως «Τα πιο βαριά δίδυμα», ζυγίζοντας 328 κιλά και 338 κιλά αντίστοιχα. Γεννημένα στη Βόρεια Καρολίνα, τα δίδυμα χρησιμοποιούσαν το ψευδώνυμο McGuire και κέρδισαν δημοσιότητα ως παλαιστές σε σόου. Ο Billy McCrary πέθανε σε ηλικία 32 ετών ύστερα από δυστύχημα με τη μοτοσυκλέτα. Ο Benny έζησε 21 ακόμη χρόνια και πέθανε στα 54 από καρδιακό επεισόδιο.

Τα γηραιότερα δίδυμα

Τα γηραιότερα δίδυμα

Οι «Kinsan Ginsan» έμειναν στην ιστορία ως οι μακροβιότερες δίδυμες. Οι αδερφές Gin και Kin από την Ιαπωνία, των οποίων τα ονόματα σημαίνουν ασήμι και χρυσάφι γεννήθηκαν το 1892 στο Τόκιο. Το 1991 γιόρτασαν τα 100ά τους γενέθλια πλήρως υγιείς. Η Kin πέθανε το 2000 και η Gin τον επόμενο χρόνο, σε ηλικία 108 ετών.

Δίδυμα γεννημένα διαφορετική χρονιά

Δίδυμα γεννημένα διαφορετική χρονιά

Ο Catalin και ο Valentin από τη Ρουμανία είναι δίδυμα γεννημένα διαφορετικές χρονιές. Ο Catalin γεννήθηκε τον Δεκέμβριο (2 μήνες πρόωρα) ενώ ο αδερφός του γεννήθηκε το Φεβρουάριο. οι γιατροί απέδωσαν την καθυστέρηση των τοκετών σε μία σπάνια πάθηση της μητέρας. Περίπου μία στις 50.000 γυναίκες έχουν διπλή μήτρα αλλά το νοσοκομείο πιστεύει ότι αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση κατά την οποία μια γυναίκα μένει έγκυος ταυτόχρονα και στις δύο μήτρες και γεννά με δύο μήνες διαφορά.

Διαβάστε τα 10 πιο περίεργα γεννητούρια

Μήπως ο πελαργός σάς φέρνει δύο μωρά; Βρείτε 10 πρακτικές συμβουλές αν περιμένετε δίδυμα

v