Φέτος τα Χριστούγεννα, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου είναι μια μαγεία!

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου είναι μια μαγεία!

Μένουν λίγες μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και η Αθήνα κινείται ήδη σε ρυθμούς εορταστικούς! Τα χριστουγεννιάτικα φώτα της πολύς ανάβουν το ένα μετά το άλλο και επιτέλους ήρθε και η σειρά του πιο όμορφου δρόμου της Αθήνας: της Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Τα φωτεινά έλατα, τα αστέρια και οι διαδραστικές εγκαταστάσεις έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και όποιος περπατά κάτω από την Ακρόπολη δεν μπορεί παρά να νιώσει την μαγεία των Χριστουγέννων!

Το Athens Digital Arts Festival, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει, για πρώτη φορά, στη γιορτινή Αθήνα ένα Christmas Light Festival.

Σε αυτό θα βρει κανείς πρωτότυπες φωτεινές και διαδραστικές καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα.

Χριστουγεννιάτικα δένδρα και αστέρια ανάβουν γύρω σου και σου χαρίζουν την πιο γιορτινή στιγμή. Ένα δάσος δέντρων από πολύχρωμα pixel σε περιμένει να το διασχίσεις και να το φωτίσεις στα χρώματα που θέλεις.

Πηγή και φωτογραφίες: newsbeast.gr

v