Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

Μερικές φορές, μια απλή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μπορεί να αλλάξει όλη μας την εμφάνιση: να αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας, να γλυκάνει το πρόσωπό μας και… να κρύψει και χρόνια. Δείτε πώς πρέπει να βάψετε τα μαλλιά σας για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη.

Ανοιχτό καστανό με ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας


Αυτό το χρώμα μαλακώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χαρίζει όγκο στα μαλλιά και είναι πολύ νεανικό. Στα πλεονεκτήματά του συμπεριλαμβάνουμε και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση στο κομμωτήριο.

Ζεστές αποχρώσεις του ξανθού

Οι ζεστές αποχρώσεις του ξανθού ευνοούν όλες τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα, γιατί χαρίζουν ζεστασιά και λάμψη στο πρόσωπο. Οι χρυσές ανταύγειες ή τα highlights σε μελί αποχρώσεις είναι η ιδανική επιλογή. Αποφύγετε τις ψυχρές αποχρώσεις και το σαντρέ γιατί σκληραίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και σας μεγαλώνουν.

Ηighlights σε φυσικούς τόνους

Με αυτήν την τεχνική πετυχαίνετε ένα φυσικό αποτέλεσμα το οποίο γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν το χρώμα των μαλλιών σας είναι καστανό, η ιδανική επιλογή είναι το μελί. Αν είστε ξανθιά, επιλέξτε ένα χρώμα δύο τόνους πιο ανοιχτό από το δικό σας.

Χάλκινο χρώμα

Αν έχετε λευκή επιδερμίδα, τότε το χάλκινο χρώμα είναι ιδανική επιλογή για εσάς. Οι ζεστές και όμορφες αποχρώσεις του κόκκινου γλυκαίνουν με ιδιαίτερο τρόπο το πρόσωπο.

Strawberry blonde (φραουλί ξανθό)

Αυτό το χρώμα αφορά μόνο τις φυσικές ξανθές και κοκκινομάλλες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο χρώμα χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο και κόβει..χρόνια.

Τεχνική balayage για όλα τα χρώματα

Πρόκειται για μια τεχνική που χρησιμοποιείται για να δώσει φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά αφήνοντας κάποια σημεία στην ρίζα και τις άκρες των μαλλιών στο φυσικό τους χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα φαίνεται πιο φυσικό. Μπορεί να γίνει σε όλα τα χρώματα.

Ανοιχτό καφέ χρώμα

Το ανοιχτό καφέ χρώμα αποτελεί άριστη επιλογή για όσες αγαπούν το καστανό χρώμα και θέλουν να έχουν ένα κομψό και μοντέρνο αποτέλεσμα. Ταιριάζει στους περισσότερους τόνους του δέρματος και μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ παράλληλα να κρύψει τις ατέλειες.

Μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν:

  • Αποφύγετε τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο-εκτός και αν είστε φυσική μελαχρινή.
  • Προτιμήστε φυσικές αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου χρώματος. Αυτό σημαίνει αποφύγετε το έντονο κόκκινο και το μαύρο που έχει μπλε τόνους.
  • Αν έχετε πανάδες ή χρωματικές αλλοιώσεις στο δέρμα σας αποφύγετε το πολύ ανοιχτό ξανθό και το σκούρο καφέ χρώμα, γιατί θα φαίνεστε πιο χλωμή και αυτό σας προσθέτει χρόνια.


 

v