H μέθοδος 3:1 και άλλες 4 ρομαντικές χειρονομίες που θα κάνουν τη σχέση σας πιο δυνατή

H μέθοδος 3:1 και άλλες 4 ρομαντικές χειρονομίες που θα κάνουν τη σχέση σας πιο δυνατή

Μία σχέση, για να διατηρηθεί δυνατή και να μην φθαρεί από τον χρόνο, την καθημερινότητα και τις ευθύνες, χρειάζεται δουλειά και φροντίδα. Εάν πραγματικά επιθυμούμε να την διατηρήσουμε ζωντανή, πρέπει να δείχνουμε στον σύντροφό μας την εκτίμηση, τον θαυμασμό και την αγάπη μας με κάθε ευκαιρία. Οι λόγοι που μας έκαναν να τον ερωτευθούμε είναι ακόμα εκεί και, με μικρές τονωτικές ενέσεις, μπορούμε όχι μόνο να διατηρούμε τη φλόγα ανάμεσά μας, αλλά να δυναμώνουμε όλο και περισσότερο τον μεταξύ μας δεσμό. Πώς; Είναι απλό:

Μέθοδος 3:1

Είναι Σάββατο βράδυ, επιτέλους αφήνετε τα παιδιά στη γιαγιά και τον παππού και ετοιμάζεστε για σινεμά. Εκείνος, όμως, θέλει θρίλερ κι εσείς ρομαντική κομεντί. Επειδή δεν σας δίνετε συχνά η ευκαιρία να βγείτε Σάββατο βράδυ, είναι δύσκολο να υποχωρήσετε και η υπόθεση μυρίζει καβγά!

Η μέθοδος 3 προς 1, όμως, μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση χωρίς να καταπιεστεί κανείς από τους δύο και, τελικά, να σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Πώς λειτουργεί; Βάζετε στο τραπέζι 3 προτάσεις, οι οποίες θα προσπαθήσετε να είναι κοντά στα γούστα και των δύο, και αποφασίζετε την τελική επιλογή. Είναι σαν να κάνετε ένα βήμα πίσω για να πάρετε φόρα και να προχωρήσετε, στο τέλος, τρία!

Κρατάτε σημειώσεις!

Αντί για ημερολόγιο, μπορείτε να σημειώνετε τις μικρές επιθυμίες του συντρόφου σας και να τις ικανοποιείτε σε ανύποπτες στιγμές που θα σας δίνεται η ευκαιρία. Εάν, για παράδειγμα, δηλώσει πόσο του έχει λείψει ένα παστίτσιο από τα χεράκια σας, με την πρώτη ευκαιρία ετοιμάστε το! Αντίστοιχα, εάν εκφράσει την επιθυμία του να περάσετε χρόνο οι δυο σας ή να πάτε ένα ταξίδι, οργανώστε τον χρόνο σας και βάλτε στο πρόγραμμα ένα ρομαντικό διήμερο. Μικρές πινελιές που θα του δείξουν πως υπολογίζετε το ταίρι σας και φροντίζετε για τη σχέση σας.

Μοιραστείτε χειρωνακτικές εργασίες

Ίσως σας ακούγεται παράξενο, αλλά οι έρευνες λένε το αντίθετο! Οι χειρωνακτικές εργασίες λειτουργούν αγχολυτικά και διώχνουν τις έννοιες. Μία κοινή απασχόληση, όπως η κηπουρική, η κεραμική ή η κατασκευή απλών αντικειμένων, θα σας βοηθήσουν να περνάτε παρέα στιγμές μακριά από τα καθημερινά προβλήματα και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά.

Αφιερώστε μία μέρα κάνοντας μόνο όσα αγαπά

Μία μέρα του μήνα, για παράδειγμα, μπορεί να είναι η μέρα του! Θα δείτε την ταινία που θέλει, θα πάτε στο μαγαζί που προτιμά, θα φάτε το αγαπημένο του φαγητό και, γενικά, η μέρα θα είναι αφιερωμένη στον σύντροφό σας! Έτσι θα του εκφράσετε έμπρακτα την αγάπη σας και, σύντομα, θα θέλει να σας το ξεπληρώσει με μία μέρα αφιερωμένη σε εσάς!

Μιλήστε του για τα όνειρά σας

Μπορεί τα όνειρά σας να μην πραγματοποιηθούν ποτέ μα, και μόνο η ύπαρξή τους συχνά μας δίνει κίνητρο να συνεχίζουμε με ορμή και πάθος τη ζωή μας. Μοιραστείτε τα μαζί του, λοιπόν, και κάντε τον μέρος των πιο κρυφών σας επιθυμιών. Το δέσιμο που θα νιώσετε θα είναι τόσο μαγικό που δεν το φανταζόσασταν ούτε στα… πιο τρελά σας όνειρα!

 

v