Ποιο σήριαλ των ‘90s είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποιο σήριαλ των ‘90s είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου

Έχεις σκεφτεί ποτέ ποια από τις αγαπημένους σου ρόλους σε αντιπροσωπεύει περισσότερο ; Μήπως δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια προτιμούσες μία σειρά ή έναν ηθοποιό; Και τελικά, μήπως το ζώδιό σου παίζει σημαντικό ρόλο στις.... τηλεοπτικές σου προτιμήσεις; 

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα τα καταγράψαμε, τα απαντήσαμε και καταλήξαμε στο σήριαλ των '90s που αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο! 

Κριός – Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Οι περιπέτειες του «Ακάλυπτου» και του «Κτηνίατρου» προδίδουν δύο ήρωες που ζουν με ένταση, είναι απρόσεκτοι, παρορμητικοί και με ροπή στις φιλονικίες και τα πάθη τους. Δυο αιώνιοι έφηβοι, δηλαδή, όπως ακριβώς και οι αγαπημένοι μας κριοί, που η φλογερή προσωπικότητά τους ζεσταίνει τις ζωές των άλλων, αλλά μερικές φορές μπορεί και να τις κάψει…

Ταύρος – 3 Χάριτες

Οι Ταύροι αγαπούν την οικονομική άνεση και την ποιότητα ζωής, έχουν καλλιτεχνικό ταπεραμέντο και μια έμφυτη κλήση στην καλλιέργεια του πνεύματος. Παράλληλα, είναι πεισματάρηδες, ξεροκέφαλοι και βάζουν πάνω απ’ όλα την οικογένειά τους. Εάν ήταν σίριαλ των ΄90s, δεν θα μπορούσαν να είναι τίποτε άλλο παρά μόνοι οι λατρεμένες μας Όλγα, Μαρία και Ειρήνη Χρίτου.

Δίδυμοι – Λόγω τιμής

Ο Δίδυμος είναι συλλέκτης γνώσεων και εμπειριών που θέλει να ξέρει όλους τους κανόνες, αλλά να μην τους ακολουθεί πάντα. Η κοινωνικότητά, η κυκλοθυμία, η προσαρμοστικότητα, αλλά και η αστάθεια σε απόψεις και θέσεις θυμίζει έντονα τη σειρά Λόγω Τιμής όπου οι ήρωές της κουβαλούν τα ίδια χαρακτηριστικά και μας έκαναν να την αγαπήσουμε όσο λίγες!

Καρκίνος – Της Ελλάδος τα παιδιά

Το ζώδιο του Καρκίνου αντιπροσωπεύει την ψυχή, το συναίσθημα, την αγάπη, την πατρίδα και την οικογένεια. Μπορεί να είναι ευαίσθητοι και πιστοί σε ό,τι προστάζει η καρδιά τους, αλλά παράλληλα αγαπούν να γκρινιάζουν και να ταλαιπωρούνται! Αναμφίβολα, η σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» είναι Καρκινάκι!

Λέοντας – Εκείνες κι εγώ

Ο λέοντας είναι ο λαμπερός ηγέτης του ζωδιακού κύκλου που θέλει να επιδεικνύεται και να ξεχωρίζει! Φροντίζει πάντα την εξωτερική του εμφάνιση, είναι κομψός, διαθέτει λάμψη ενώ προσπαθεί να εντυπωσιάσει και με τον χαρακτήρα και το πνεύμα του. Ωστόσο,  το έντονο πείσμα αλλά και ο εγωισμός είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν Λέων να γίνεται πολλές αντιπαθής ή και κουραστικός! Όπως ακριβώς και τον τηλεοπτικό Δογκανο που άλλοτε τον λατρεύεις, κι άλλοτε τον μισείς!

Παρθένος – Δύο ξένοι

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο των αντιφάσεων και της τελειομανίας: προσγειωμένος αλλά ρομαντικός, μοναχικός αλλά επικοινωνιακός, ιδιότροπος αλλά εξυπηρετικός, στενόμυαλος αλλά πανέξυπνος. Δεν φοβάται να ερωτευτεί ενώ αντιμετωπίζει την απόρριψη με επιμονή και υπομονή μέχρι να κατακτήσει τον στόχο του. Όπως ακριβώς, δηλαδή συνέβη και στους «Δύο Ξένους» όπου ο έρωτας βγήκε στο τέλος νικητής!

Ζυγός – Αναστασία

Ο ζυγός είναι γλυκύτατος,  ευγενικός, φιλότεχνος με το πιο ζεστό χαμόγελο του ζωδιακού κύκλου! Μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος, αλλά είναι και πολύ αναποφάσιστος! Όσον αφορά τα ζητήματα του έρωτα, μάλιστα, η αδυναμία του να αποφασίσει τον βάζει σε μπελάδες αφού μπορεί πολύ εύκολα να παίξει σε διπλό ταμπλό. Σίγουρα μας θυμίζει την πάλαι ποτέ «Αναστασία», τη σειρά που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης με την Μυρτώ Αλικάκη να κατακτά την καρδιά μας!

Σκορπιός – Εγκλήματα

Ο πανέξυπνος και με εσωτερική δύναμη σκορπιός σίγουρα μαγνητίζει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Ωστόσο, είναι καχύποπτος με αποτέλεσμα να προσπαθεί συνεχώς να «διαβάζει» τους άλλους ενώ έχει εμμονές με το παρελθόν και κυρίως με τις αρνητικές εμπειρίες. Δεν ξεχνάει ποτέ την προδοσία κάποιου, με αποτέλεσμα πολλές φορές να εκδικείται με το χειρότερο τρόπο, ενώ λησμονά ότι καλό του έχει προσφέρει κάποιος, αν κάποια στιγμή τον απογοητεύσει. Ακόμα αναρωτιέστε ποιο σίριαλ των ‘90s είναι;

Τοξότης – Ψίθυροι καρδιάς

Ο Τοξότης, περιπετειώδης, ανήσυχο πνεύμα,  γοητεύεται από το διαφορετικό και δεν είναι πάντα σταθερός στις σχέσεις του. Δεν φοβάται να ρισκάρει για τον μεγάλο του έρωτα ενώ κάνει τ απάντα μέχρι να κατακτήσει το στόχο του. Όπως ακριβώς και ο Γκλέτσος στη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» που του πήρε μία ολόκληρη σεζόν μέχρι να κατακτήσει την πανέμορφη Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αλλά και ολόκληρο το τηλεοπτικό κοινό.

Αιγόκερως – Ρετιρέ

Για τον Αιγόκερω η οικογένεια είναι το ύψιστο αγαθό. Την προστατεύει και την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και μπορεί να χρειαστεί να δουλέψει πολύ σκληρά αν προκύψουν οικονομικά προβλήματα μέσα στο σπίτι. Και ποια άλλη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αποτυπώνει καλύτερα την αγία ελληνική οικογένεια (με τα καλά και τα κακά της) από το Ρετιρέ;

Υδροχόος – Εμείς κι εμείς

Ο Υδροχόος είναι ο ιδανικός φίλος. Ευχάριστος, καλόψυχος, θυσιάζεται για τους φίλους του και τους βάζει πάντα προτεραιότητα. Έχει πολλές φιλίες και με άτομα που είναι αρκετά διαφορετικά από τον ίδιο. Οι φιλίες του κρατούν για πάντα! Με λίγα λόγια, είναι η προσωποποίηση του «Εμείς κι εμείς».

Ιχθύς – Απαράδεκτοι

Τα ψαράκια μας είναι καλοί φίλοι και παθιασμένοι εραστές! Προσφέρουν όλο του το είναι στο ταίρι τους και αγαπούν τον ρομαντισμό και το πάθος. Επειδή, όμως, εξιδανικεύουν το ταίρι τους, συχνά απογοητεύονται. Τελικά, είναι μάλλον άπιστοι, αφού παρασύρονται πολύ εύκολα από πάθη και συναισθήματα, και δεν ακούν ποτέ τη λογική. Αν ο ιχθύς ήταν ελληνικό σίριαλ, θα ήταν σίγουρα οι ανυπέρβλητοι και αξέχαστοι «Απαράδεκτοι»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v