Είμαι μόλις 42, αλλά νιώθω ότι χάνω τη διάθεσή μου για σεξ. Τι να κάνω;

Είμαι μόλις 42, αλλά νιώθω ότι χάνω τη διάθεσή μου για σεξ. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Η λίμπιντο μου είναι αρκετά χαμηλή. Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση:

Το θέμα της λίμπιντο είναι πολυσύνθετο, έχει να κάνει με ορμόνες, αλλά έχει να κάνει και με πολλούς ψυχοσωματικούς παράγοντες. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να σας δώσει λύση μια απάντηση μέσω ίντερνετ.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v