Ξέρεις ότι είσαι μαμά όταν...

Ξέρεις ότι είσαι μαμά όταν...

Μόλις γίνετε μητέρες οι ζωές σας αλλάζουν με τρόπους που δεν περιμένατε ποτέ. Ορισμένες αλλαγές είναι καλές, άλλες λιγότερο. Είναι όμως όλες μέρος μια υπέροχης εμπειρίας.

Οι απαιτήσεις σας για την καθαριότητα θα πιάσουν πάτο

"Θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, χωρίς να σας νοιάζει στο ελάχιστο το γεγονός ότι έχετε λεκέδες εμετού πάνω στα ρούχα σας”.
Chris

"Θα βγείτε για ποτό με τις φίλες σας και κάποια στιγμή, ψάχνοντας την τσάντα σας θα βρείτε παιχνίδια και μωρομάντιλα αντί για κραγιόν και eyeliner".
Janice

"Ένα τέταρτο στο μπάνιο και ένα γρήγορο ξύρισμα, θα σαν κάνουν να νιώθετε ότι μόλις βγήκατε από spa."
Stacie

"Μόλις το μωρό, σας γεμίσει εμετούς, αντί να τρέξετε στο νεροχύτη, απλώς θα στέκεστε εκεί και θα το αγκαλιάζετε μέχρι να σταματήσει".
Sophie

Θα αποκτήσετε παράξενες συνήθειες

"Πριν γεννηθεί το μωρό σας, οι φίλοι ίσως σας προειδοποίησαν ότι θα καταλήξετε να παίζετε με το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ. Σκεφτήκατε τότε «Μα τι χαζό, δεν θα το έκανα αυτό». Εγγυημένα: Θα το κάνετε".
Kate

"Όταν θα ταΐζετε το παιδί σας με το κουτάλι, θα ανοίγετε κι εσείς το στόμα σας την ίδια στιγμή!"
Jo

"Η γιαγιά προθυμοποιείται να κρατήσει τα παιδιά για ένα βράδυ, ώστε να μπορέσετε να βγείτε έξω. Έπειτα συνειδητοποιείτε ότι προτιμάτε να το εκμεταλλευθείτε για να κοιμηθείτε νωρίς. Ύπνος, δοξασμένος ύπνος!"
Lucy

"Σας έχει κολλήσει από το πρωί μια μελωδία και την επαναλαμβάνετε συνεχώς από μέσα σας. Το απόγευμα αποδεικνύεται ότι ήταν το παιχνίδι-νανούρισμα της κούνιας"
Kaleda

Χάνεται το «ίου»

"Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να αναλύσετε επί μακρόν το χρώμα και τη συχνότητα από τα κακάκια του μικρού σας".
Sonia

"Γεμίζετε με εμετούς και κακάκια την ίδια μέρα αλλά δεν σας νοιάζει καθόλου".
Cassie

"Ξαφνικά είναι αποδεκτό να μυρίζετε τον ποπό ενός άλλου (μικρότερου) ανθρώπου για να δείτε αν έχει γεμίσει την πάνα του".
Sam

Κάποιος άλλος σας νοιάζει περισσότερο από τον εαυτό σας

"Θα αρχίσετε να ακούτε στο όνομα «Μαμά!» και όχι στο πραγματικό σας όνομα".
Suraiya

"Όταν έχουν μείνει τέσσερα κομμάτια κέικ για πέντε άτομα, ανακοινώνετε ότι 'ποτέ δεν σας άρεσε το κέικ, ούτως ή άλλως' ".
Heather

"Όταν σκέφτεστε το διάλλειμα, σας φαίνονται αρκετά 10 λεπτά για να χαζέψετε ένα περιοδικό."
Tash

"Όταν πέφτετε για ύπνο περιορίζεστε σε μερικά εκατοστά στην άκρη του κρεβατιού, με ένα μικρό κομμάτι της κουβέρντας και ένα πόδι παιδιού για να σας κρατά ζεστούς. Ωστόσο εξακολουθείτε να κοιμάστε μια χαρά".
Emma

Διαβάστε επίσης: 10 «μαμαδίσιες» ατάκες που είχατε ορκιστεί να μην πείτε ποτέ

v