Η ζωή μιας «τρελής, τρελής» μάνας μέσα από 10 χιουμοριστικά σκίτσα

Η ζωή μιας «τρελής, τρελής» μάνας μέσα από 10 χιουμοριστικά σκίτσα

«Όταν γίνεσαι μαμά σημαίνει πως αποφάσισες ότι η καρδιά σου από τώρα και για πάντα θα κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου» λένε και συμφωνούμε απόλυτα! Η μητρότητα ωστόσο όσο μαγική και αν είναι, μπορεί να γίνει πραγματικά εξουθενωτική. Βοηθάει λοιπόν να αντιμετωπίζουμε την κάθε της στιγμή με χαμόγελο. Όπως κάνει και η Anastasiya Lykova, η οποία αποτυπώνει με χιούμορ τα μικρά καθημερινά βάσανα του να είσαι μια τρελή,τρελή μαμά!

Ας σηκώσουν τα χέρια όσες είπαμε ότι δεν θα ξαναπεράσουμε το βάσανο της γεννάς και με το που κρατήσαμε το πρώτο μωρό στην αγκαλιά μας σκεφτήκαμε αμέσως το δεύτερο!

 

Η εγκυμοσύνη έχει και τα καλά της, όπως για παράδειγμα το πλούσιο μαλλί που μοιάζει σαν να βγήκες απ΄το κομμωτήριο! Απολαύστε το όσες μπορείτε γιατί μετά τα παιδιά οι στέκες και τα κλάμερ θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι!

 

Το νιώθετε και εσείς; Τι να πουν και αυτές που έχουν 2 και 3 παιδιά...Άξιες!

Πολύ άξιες!

Αχ αυτά τα νυχτερινά νανουρίσματα! Δεν είναι να απορείς που μετά νιώθεις ξαδερφάκι του Τιραμόλα!

 

Τα ξεσπάσματα των παιδιών δεν είναι πάντα διαχειρίσιμα. Για όσους δεν έχουν παιδιά να ξέρετε ότι το μικρά μας γίνονται μικρογραφία του Hulk όταν πεισμώσουν.

Και είναι και σκανταλιάρικα! Δεν ξέρεις πώς να τα προλάβεις...

Ειδικά όταν είναι να τα ετοιμάσεις για να βγείτε βόλτα!

Και μετά αναρωτιέσαι πώς μερικές μαμάδες τα καταφέρνουν τόσο καλά. Αλλά ό,τι ισχύει και για τις τέλειες φωτογραφίες, ισχύει και για τις μαμάδες: είναι μύθος!

v