Όταν οι τιμές της β χοριακής είναι κάτω από 1,2 αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι έγκυος;

Όταν οι τιμές της β χοριακής είναι κάτω από 1,2 αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι έγκυος

Θα ήθελα να σας ρωτήσω: όταν οι τιμές της β χοριακής είναι κάτω από 1,2 αυτό σημαίνει δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Οι τιμές της β χοριακής με 1,2,3 θεωρούνται αρνητικές γιατί βγαίνουν με σχεδιασμό καμπύλων οπότε το 0 αντιστοιχεί σε τόσο χαμηλά νούμερα!

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v