Ιταλός ποδοσφαιριστής διαβάζει παραμύθια για τα παιδιά που μένουν σπίτι και μας συγκινεί!

Ιταλός ποδοσφαιριστής διαβάζει παραμύθια για τα παιδιά που μένουν σπίτι και μας συγκινεί!

Η καραντίνα είναι δύσκολη υπόθεση - και ειδικά αν είσαι παιδί, είναι σχεδόν ακατόρθωτη! Τις τελευταίες μέρες, όλοι έχουμε επιστρατεύσει επιτραπέζια, δημιουργικές ιδέες και ευφάνταστα παιχνίδια για να διασκεδάσουμε λίγο την κλεισούρα και να βοηθήσουμε τα παιδιά να εκτονώσουν την ενέργειά τους και να περάσουν όμορφα. 

Μάλιστα, κάποιοι γονείς το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και έβγαλαν τις δραστηριότητες με τις οποίες απασχολούν τα παιδιά τους εν μέσω κορονοϊού στη… δημοσιότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Πάρμα Ματέο Σκοτσαρέλα που, με τη στήριξη ολόκληρης της ομάδας του, αποδεικνύει πως η Πάρμα δεν αποτελείται μόνο από καλούς παίκτες, αλλά κι από εξαιρετικούς γονείς! 

Ο Σκοτσαρέλα, καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού του πήρε στα χέρια του ένα παραμύθι, κι έχοντας στο πλευρό του την κορούλα του, άρχισε να το διαβάζει σε όλους τους μικρούς φίλους της ομάδας, και όχι μόνο, που τον παρακολουθήσαν μέσω των social media του συλλόγου.

«Αυτές οι ημέρες είναι ξεχωριστές και πραγματικά θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί παρέα, γιατί είμαστε περισσότερο ενωμένοι από κάθε άλλη φορά» ήταν το μήνυμα του ιταλικού συλλόγου στα social media που ονόμασε την κίνηση: «Σταυροφορία παραμυθιού»! 

Αν μη τι άλλο, η ιδέα του ήταν ιδιαίτερη και πρωτότυπη και σίγουρα οι μικροί φίλοι που τον παρακολούθησαν θα το θυμούνται για πάντα! 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v