Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ επέστρεψε στην Ελλάδα νικητής και «μένει σπίτι»

Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ επέστρεψε στην Ελλάδα νικητής και «μένει σπίτι»

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους, όπου ένας σπάνιος ιός απειλεί την ανθρωπότητα, οι Έλληνες, ενωμένοι σαν μια γροθιά, «μένουμε σπίτι» για να προστατεύσουμε τους γύρω τους. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ενωθήκαμε λίγους μήνες πριν, με σκοπό να σώσουν ένα μικρό παιδί από μια σπάνια ασθένεια. Και το αισιόδοξο μήνυμα είναι πως, όταν ενωνόμαστε για έναν κοινό σκοπό, τελικά τα καταφέρνουμε!

Ο λόγος για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ που έπρεπε να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει. Όλοι μαζί, χωρίς δεύτερη σκέψη, βοηθήσαμε ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και το παιδί να ταξιδέψει ως την Αμερική, να κάνει την ειδική θεραπεία και να γίνει καλά. 

Τέσσερις σχεδόν μήνες μετά το ταξίδι της ελπίδας για τη Βοστώνη, ο μικρός μας ήρωας επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα την Κυριακή 22 Μαρτίου και «μένει σπίτι» αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός λόγω του κορονοϊού.

Οι γονείς του ανήρτησαν στα social media ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, στο οποίο ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν για να καλυφθεί  το τεράστιο ποσό που χρειαζόταν για τη μετάβαση του παιδιού τους στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Όπως είπαν, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι καλύτερα ήδη και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Όσον αφορά στην κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία κορονοϊού, απηύθυναν έκκληση σε όλους να μείνουν στο σπίτι και να κάνουν υπομονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v