Μαθητές δώρισαν τα χρήματα της εκδρομής τους σε συμμαθητή τους με λευχαιμία

Μαθητές δώρισαν τα χρήματα της εκδρομής τους σε συμμαθητή τους με λευχαιμία

Ακόμη και μέσα στην σκοτεινιά και την αβεβαιότητα που διανύουμε τον τελευταίο καιρό, συνεχίζουν να συμβαίνουν όμορφες πράξεις που σκορπίζουν ελπίδα και χαμόγελα. Μια από αυτές συνέβη σ΄ένα σχολείο στη Νάουσα.

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νάουσας περίμεναν πώς και πώς την σχολική εκδρομή τους, η οποία ωστόσο ακυρώθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και της καραντίνας.

Τα χρήματα ωστόσο πήγαν σε πολύ καλό σκοπό!

Ένας μαθητής στο ΕΠΑΛ παλεύει από πέρυσι με λευχαιμία και η πολύτεκνη οικογένειά του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι μαθητές πήραν λοιπόν τη πρωτοβουλία να δωρίσουν το ποσό που είχε μαζευτεί για την εκδρομή στον συμμαθητή τους που έχει ανάγκη, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν χρειάζεσαι να είσαι στην ίδια τάξη ή ακόμα και στο ίδιο σχολείο για να νοιαστείς για τον άλλλον!

Αξίζει να σημειωθεί όπως διαβάσαμε στο veriotis.gr ότι «η φιλότιμη πράξη τους βρήκε αρκετούς μιμητές με αποτέλεσμα η πλειοψηφία της Νάουσας να έχει κινητοποιηθεί.»

Κλείνοντας με τα λόγια των μαθητών :«Ευχόμαστε μ' όλη μας την καρδιά να γίνει καλά και να τον ξαναδούμε να παίζει χαρούμενος ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει» ας πούμε ένα μεγάλο μπράβο σ' αυτά τα παιδιά και ας δώσουμε τις ευχές μας στον Γιώργο.

v