Μωρό-θαύμα με προβλήματα στην καρδιά και τους πνεύμονες νικά τον κορονοϊό

Μωρό-θαύμα με προβλήματα στην καρδιά και τους πνεύμονες νικά τον κορονοϊό

Οι τελευταίοι μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι για όλους μας, για κάποιους όμως περισσότερο. Όταν το μόλις 6 μηνών παιδί σου που ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας νοσεί από κορονοϊό χάνεις τη γη κάτω απ' τα πόδια σου. Αυτό συνέβη σ΄αυτούς τους γονείς με το κοριτσάκι τους, το οποίο όμως βγήκε νικήτρια και μας γέμισε ελπίδα.

Την λένε Erin, είναι 6 μηνών, πανέμορφη, μαχήτρια και αυτή είναι η ιστορία της!

Οι γονείς της Erin προσπαθούσαν σχεδόν 10 χρόνια για να την αποκτήσουν και όταν τα κατάφεραν η χαρά τους δεν περιγραφόταν με λόγια. Δύο μήνες μετά την γέννησή της όμως, η μικρή διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια στην καρδιά και η εγχείρηση ήταν μονόδρομος.

Η εγχείρηση πέτυχε ωστόσο δυο μέρες μετά, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην εντατική αφού κόλλησε έναν ιό που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα. Σύντομα οι γονείς της έμαθαν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει χωρίς τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης, εξαιτίας του μεγέθους της καρδιά της που πίεζε τους αεραγωγούς της.

Σαν να μην έφτανα όλα αυτά, στις 10 Απριλίου η Erin νόσησε από τον κορονοϊό, παρατείνοντας έτσι την ήδη τετράμηνη διαμονή της στο νοσοκομείο. 

Η μικρή ωστόσο γεννήθηκε μαχήτρια και το απέδειξε με το να νικήσει τον κορονοϊό παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που ήδη αντιμετώπιζε.

Κατά τη διάρκεια αυτού του Γολγοθά μόνο η μαμά της επιτρεπόταν να είναι στο πλευρό της και πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να δει τον μπαμπά της.

Οι γονείς είναι αισιόδοξοι για το μελλόν και πιστεύουν ότι στο τέλος η κόρη τους θα νικήσει και τα υπάρχοντα θέματα υγείας της.

Πηγή και φωτογραφίες: boredpanda.com

v