Botanical baby shower διακόσμηση: Πώς θα φτιάξετε το πιο όμορφο σκηνικό στον κήπο

Botanical baby shower διακόσμηση: Πώς θα φτιάξετε το πιο όμορφο σκηνικό στον κήπο

Το baby shower, το πρώτο πάρτυ που θα κάνετε για το μωράκι σας, πριν καν ακόμα έρθει στη ζωή, θα είναι μια αξέχαστη γιορτή χαράς και ανυπομονησίας. Το πάρτυ για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας θα σας φέρει κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πριν αναλάβετε τον πιο δύσκολο αλλά και πιο συναρπαστικό ρόλο της ζωής σας.

Κι επειδή αξίζει οπωσδήποτε να το γιορτάσετε, οι ιδέες είναι πολλές για μια διακόσμηση που θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και συγχρόνως καλαίσθητο σκηνικό. Θέλετε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά είδη baby shower σε γαλάζιες ή ροζ αποχρώσεις; Τότε, το Botanical baby shower σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Αυτή η baby shower διακόσμηση παίζει με τα γήινα, φυσικά χρώματα και δημιουργεί ένα υπέροχο σκηνικό που συνδυάζει την ευτυχία των στιγμών αυτών με την υψηλή αισθητική που θα έχει σαν αποτέλεσμα φωτογραφίες και στιγμιότυπα μιας ζωής. Το ξύλο και οι πράσινες αποχρώσεις καθιστούν αυτά τα διακοσμητικά υπέροχα για baby shower στον κήπο ή στο πάρκο, δίπλα στη φύση, όπως ακριβώς ταιριάζει την περίοδο αυτή!

Διακόσμηση με φύλλα ιτιάς και ξύλινο στεφάνι

Όπως κάθε πάρτυ, έτσι και το baby shower, πρέπει να έχει ένα κεντρικό σημείο, το οποίο αποτελεί τον πρωταγωνιστή της διακόσμησης. Στο Botanical baby shower δεν χρειάζεστε πολλά. Σας προτείνουμε ένα backdrop με πράσινες κορδέλες από φύλλα ιτιάς, το οποίο μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο ή ακόμα και ανάμεσα σε δύο δέντρα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε αυτό, μπορείτε να στερεώσετε ένα ξύλινο διακοσμητικό που γράφει “Hey Baby”, για να δημιουργήσετε μια γλυκιά εικόνα που θα είναι σε αρμονία με τη φύση.

 

Λευκά μπαλόνια

Πάρτυ χωρίς μπαλόνια δε γίνεται και σε αυτό το baby shower τα μπαλόνια μπορούν να συμβάλλουν σε μια φαντασμαγορική αλλά καθόλου κιτς διακόσμηση. Μέσα σε χάρτινους λευκούς κύβους, τοποθετήστε λευκά μπαλόνια και φτιάξτε μια απίθανη σύνθεση που θα δώσει στυλ χωρίς καθόλου κόπο.

Ξύλινη κονκάρδα “Mummy to Be”

Σε ένα τόσο ιδιαίτερο πάρτυ, όπως το baby shower, πρέπει να φροντίσουμε ιδιαίτερα το κεντρικό πρόσωπο που δεν είναι άλλο από τη μέλλουσα μαμά που κουβαλάει μέσα της τον έτερο πρωταγωνιστή της γιορτής. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να την τιμήσουμε με έναν τρόπο που συνάδει με την όλη διακόσμηση του baby shower! Η ξύλινη κονκάρδα “Mummy to Be” έχει κλαδάκια και πράσινο φιόγκο, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί παντού, σα βραχιολάκι ή στη ζώνη.

(Η φωτογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από την κορδέλα Mummy to Be. Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία για την κονκάρδα εδώ https://www.sweebies.gr/konkarda-mummy-to-be-xylini-botanical)

Πρωτότυπα ευχολόγια

Φυσικά, από το baby shower δε μπορεί να λείπει ένα ευχολόγιο, το οποίο θα κοιτάτε μετά από καιρό και θα γεμίζετε με συναισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης. Το ξύλινο ευχολόγιο “Hey Baby” είναι ταυτόχρονα και ένα καλαίσθητο διακοσμητικό στοιχείο χάρη στην πράσινη κορδέλα από βελούδο και στο φυσικό χρώμα ξύλου που δένει άψογα με την υπόλοιπη διακόσμηση. Ακόμα πιο πρωτότυπο είναι το ευχολόγιο-παζλ σε σχήμα κορμάκι μωρού, πάνω στο οποίο οι καλεσμένοι μπορούν να γράψουν την ευχή τους και να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα ιδιαίτερο ενθύμιο μιας ζωής.

Photo booth props

Για να ξεσηκώσετε τους καλεσμένους σας και να βγάλετε χαμογελαστές και αστείες φωτογραφίες, μην ξεχάσετε τα photo booth props που κινούνται στο ίδιο αισθητικό επίπεδο με τη συνολική διακόσμηση, αλλά δε στερούνται το παιχνιδιάρικο στυλ. Γυαλιά στο χρώμα της ελιάς, πιπίλες και επιγραφές “Mummy to be” και “Baby inside” αποτελούν την τέλεια προσθήκη, για να γίνουν οι φωτογραφίες πρωτότυπες και ακόμα πιο αγαπημένες.

Το πιο χρήσιμο και απίθανο δώρο για το baby shower

Αν είστε καλεσμένος σε baby shower και αναρωτιέστε τι δώρο μπορείτε να κάνετε στους μέλλοντες γονείς, τότε έχουμε να σας προτείνουμε μια ιδέα που σίγουρα δεν θα μοιάζει με κανενός άλλου! Η επιγραφή μαυροπίνακα Baby Milestone μπορεί να μπει στο βρεφικό δωμάτιο και σε αυτόν να καταγράφουν οι γονείς την ανάπτυξη του μωρού, βλέποντάς το να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για ξεχωριστά είδη baby shower στο Sweebies.

v