5 τέλεια οικογενειακά καφέ για χαλάρωση και παιχνίδι

5 τέλεια οικογενειακά καφέ για χαλάρωση και παιχνίδι

Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά και παρά τις συννεφιές, το καλοκαίρι αρχίζει να μπαίνει για τα καλά. Καλοκαίρι, βέβαια, σημαίνει βόλτες στην πόλη ή την εξοχή, αλλά και μια αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ γονιών και παιδιών: οι μεγάλοι αναζητούν λίγη χαλάρωση, ενώ τα παιδιά λαχταράνε παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως. Κι όμως, υπάρχουν μέρη που μας επιτρέπουν να τα συνδυάσουμε και τα δύο – απολαμβάνοντας αραχτοί τον καφέ μας την ώρα που τα μικρά μας ευχαριστιούνται το παιχνίδι τους. Όμορφα καφεστιατόρια σαν τα παρακάτω που προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και χώρους με άπλα, κατάλληλους για γονείς και παιδιά.

White Owl

Αριστοτέλους 65, Θρακομακεδόνες, τηλ: 210 2432613

Μετά την πλατεία των Θρακομακεδόνων, στην πευκόφυτη οδό Αριστοτέλους, υπάρχει ένα υπέροχο καφέ που, μεταξύ άλλων, προσφέρει καθαρό αέρα, παχύ ίσκιο και άνετα τραπέζια (με μεγάλες αποστάσεις), τέλεια για οικογένειες. Παραπλεύρως του καφέ, υπάρχει ανοιχτή παιδική χαρά με χαλικάκι όπου τα παιδιά μπορούν παίξουν με την καρδιά τους υπό την διακριτική επίβλεψη των γονιών ακόμη και όταν νυχτώσει – αφού φωτίζεται επαρκώς.

Talk & Drink 

Γεωργίου Παπανδρέου 16 & Πλάτωνος, Μεταμόρφωση, τηλ: 210 2834375

Στη Μεταμόρφωση, στο πάρκο της γέφυρας της Αττικής οδού, βρίσκεται ένα υπέροχο ευρύχωρο καφεστιατόριο, ιδανικό για μια επίσκεψη διαρκείας με τα παιδιά. Στους υπέροχους χώρους τους, που προσφέρονται για χαλάρωση και τήρηση των αποστάσεων, μπορεί να απολαύσετε καλούς καφέδες, δροσερά κοκτέιλ ή εκλεκτά γεύματα, την ώρα που τα παιδιά απολαμβάνουν την ανοιχτωσιά και τα παιχνίδια στον καταπράσινο κήπο.

Funmily 

Πεντέλης 114, Μαρούσι, τηλ: 210 8105300

Ο οικογενειακός πολυχώρος Funmily στο Μαρούσι είναι μια υπέροχη μονοκατοικία με έναν πανέμορφο κήπο, αληθινή όαση για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες στην πόλη. Είναι ένα μέρος ιδανικό για γονείς που θέλουν να χαλαρώσουν, καθώς την ώρα που πινουν τον καφέ ή απολαμβάνουν το γεύμα τους, τα παιδιά παίζουν ανέμελα και ασφαλή στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή στον εξωτερικό παιδότοπο.

Oliver Family House

Λ. Δημάρχου Άγγελου Μεταξά 37, Γλυφάδα, τηλ: 210 8986066

Το Oliver Family House είναι ένας πρωτοποριακός πολυχώρος με μια όμορφη αυλή, φτιαγμένος με γνώμονα τη χαλάρωση των γονιών, αλλά και τη διασκέδαση των παιδιών. Την ώρα που οι μεγάλοι απολαμβάνουν τον καφέ ή το φαγητό τους στους άνετους χώρους του, τα παιδιά μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι με ασφάλεια στους χώρους δημιουργικής απασχόλησης ή στον παιδότοπο του καταστήματος.

Παιχνιδίσματα

Δημοκρατίας 29, Πεύκη, τηλ: 210 6536367

Σε μια γραφική νεοκλασική μονοκατοικία στην Πεύκη με υπέροχους χώρους και μια δροσερή αυλή, γονείς και παιδιά έχουν την ευκαιρία να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα και χωρίς σκοτούρες. Οι μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το καφεδάκι τους στον ζεστό φιλόξενο κήπο, ενώ τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τα παιχνίδια και τις δημιουργικές δραστηριότητες που τους επιφυλάσσουν τα Παιχνιδίσματα.

v