Γέννησαν το μωράκι τους μετά από 13 αποβολές και μιλούν για ένα μικρό θαύμα!

Γέννησαν το μωράκι τους μετά από 13 αποβολές και μιλούν για ένα μικρό θαύμα!

Ένα από τα βασικότερα μαθήματα που μας δίνει η ίδια η ζωή, είναι να μην το βάζουμε ποτέ κάτω. Όταν θέλουμε κάτι πολύ, πρέπει να επιμένουμε, να προσπαθούμε και ξέρουμε όχι μόνο να πέφτουμε, αλλά και να σηκωνόμαστε ξανά στα πόδια μας. 

Τρανό παράδειγμα ένα ζευγάρι από την Βρετανία, που χρειάστηκε να προσπαθήσουν 14 φορές, μέχρι να αποκτήσουν το δικό τους παιδί. Παρά τις απογοητεύσεις των προηγούμενων 13 αποβολών, δεν το έβαλαν στιγμή κάτω μέχρι που κατάφεραν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους...

Οι Laura και David Worsley έζησαν 13 αποβολές προτού να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ονόμασαν Ivy. «Ακόμα και σήμερα, που είναι εννέα μηνών, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι δική μου», σχολιάζει η 35χρονη Laura.

Στο νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι η υποψήφια μητέρα είχε αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο. Αυτό που συμβαίνει στο σύνδρομο αυτό είναι ότι, επηρεάζει την πήξη του αίματος.

Επιπλέον, είχε μια σπάνια διαταραχή στον πλακούντα, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο οργανισμός να αντιμετωπίζει την εγκυμοσύνη σαν «εχθρό». Χρειάστηκε συνολικά δεκατρείς κυήσεις να καταλήξουν σε αποβολή, πριν να αποκτήσει επιτέλους το δικό της παιδί.

Η επιμονή τους δικαιώθηκε

Όμως το ζευγάρι δεν το έβαλε κάτω. «Συμμετείχαμε σε κλινικές δοκιμές, κάναμε όλες τις εξετάσεις και δοκιμάσαμε διαφορετικά φάρμακα, ελπίζοντας κάποιο να έχει αποτέλεσμα», θυμούνται σήμερα. «Δεν ξέρω πώς κατάφερα να το διαχειριστώ» εξηγεί η Laura. «Ο David ήταν πιο δυνατός αλλά όταν χάσαμε τα δύο αγόρια μας, στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, ήταν σκληρό και για τους δυο μας».

Η 14η εγκυμοσύνη ήταν η τελευταία προσπάθεια που σκόπευαν να κάνουν και δικαιώθηκαν, αφού το μικρό του θαύμα, όπως αποκαλούν το κοριτσάκι τους, γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2018. .

Η μικρή Ivy πάλεψε για τη ζωή της

Μετά τη γέννα, το κοριτσάκι μπήκε σε θερμοκοιτίδα και οι γιατροί τούς προειδοποίησαν ότι αντιμετώπιζε αυξημένο κίνδυνο σηψαιμίας, αλλά συνέχισε να παίρνει τη μία ανάσα μετά την άλλη και να δυναμώνει. Μετά από έντεκα εβδομάδες νοσηλείας, στη διάρκεια των οποίων το βρέφος πέρασε και βρογχιολίτιδα, πήρε εξιτήριο.

«Την κοιτάω και σκέφτομαι ότι τελικά, συμβαίνουν θαύματα. Θέλω η ιστορία μου να δώσει και σε άλλους τη δύναμη και την ελπίδα να συνεχίσουν ακόμα και όταν όλα φαίνονται αδύνατα» καταλήγει η Laura.

Πηγή: newsitamea.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v