«Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη και νιώθω πολύ τυχερή που είναι δίπλα μου!»

«Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη και νιώθω πολύ τυχερή που είναι δίπλα μου!»

Η σχέση με τη μαμά μας είναι πέρα για πέρα μοναδική. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μας αγαπάει τόσο ουσιαστικά και ανιδιοτελή και που μπορούμε να εμπιστευτούμε, χωρίς φόβο. Είναι η κολλητή που δεν θα μας προδώσει ποτέ και όπως λέει και η παρακάτω μαμά στο άρθρο της, η φιλία μας δεν έχει ημερομηνία λήξης.

«Πιστεύω ότι είναι μεγάλη τύχη και ευτυχία να θεωρείς καλύτερή σου φίλη τη μητέρα  σου. Η δική μου μαμά ήταν πάντα δίπλα μου και την ένιωθα κοντά μου σαν φίλη. Ξεκινήσαμε από πολύ νωρίς να μιλάμε και να μοιραζόμαστε διάφορα πράγματα μεταξύ μας. Ήμουν ένα πολύ ντροπαλό παιδί και αγχωνόμουν πολύ να εκφραστώ μπροστά σε τρίτους. Με την μητέρα μου,όμως, αισθανόμουν ηρεμία-ήταν το καταφύγιό μου. Σε εκείνη μπορούσα να πω τα πάντα...

Αυτό φυσικά, δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρώτα είναι η μαμά μου. Όμως η φιλία μας είναι για μένα κάτι ιερό!

Ξέρεις ότι η μαμά σου είναι κολλητή σου όταν:

Θα της τηλεφωνήσεις για το παραμικρό που θα σε κάνει χαρούμενη ή λυπημένη, αλλά ακόμα και για το πιο βαρετό και ανούσιο πράγμα που συνέβη στη ζωή σου.

Ζητάς την γνώμη της και θέλεις να είναι αυστηρή μαζί και να μην σου χαϊδεύει τ' αυτιά.

Διαβάζετε η μια την άλλη σαν ανοιχτό βιβλίο!

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα σου και στις χαρές και στις λύπες με την ίδια τρυφερότητα. Θα γελάσει μαζί σου όταν είσαι χαρούμενη και θα σου δώσει τον ώμο της για να κλάψεις όταν είσαι λυπημένη.

Εκείνη είναι που σε κρατάει λίγο πριν λυγίσεις. Όταν είσαι έτοιμη να τα παρατήσεις, εκείνη θα συνεχίσει να πιστεύει σε εσένα και θα σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις μέχρι να το κάνεις.

Όταν...''καβαλάς το καλάμι'' είναι ο άνθρωπος που θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα και θα σου πει να συνέλθεις.

Πιστεύει στις δυνάμεις σου και σε αγαπάει περισσότερο από τον καθένα.

Σε εμπιστεύεται. Θα εκμυστηρευτεί τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της γιατί μαζί σου νιώθω την άνεση που αισθάνεσαι και συ μαζί της.

Η φιλία σας δεν έχει ημερομηνία λήξης. Οι φίλοι έρχονται και φεύγουν. Η μαμά σου όμως θα είναι πάντα εκεί για σένα, με την αγκαλιά της ανοιχτή.»

Πηγή: herviewfromhome.com

v