Ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου στο σεξ!

Ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου στο σεξ!

Η επιτυχία μιας σχέσης βασίζεται στην αμοιβαία κατανόηση, την ειλικρίνεια και, κακά τα ψέματα, και στο καλό σεξ, το οποίο είναι πολύ βασικό στοιχείο για να είναι ένα ζευγάρι ευτυχισμένο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που τερμάτισαν τη σχέση τους επειδή η ερωτική πράξη ήταν...σκέτη καταστροφή και άφηνε και τους δυο παγερά αδιάφορους ή ανικανοποίητους! Όπως συμβαίνει συνήθως στον ζωδιακό κύκλο, τ' άστρα παίζουν τον ρόλο τους στο ερωτικό ταίριασμα. Γι' αυτό και κάποια ζώδια είναι καλύτερο να μείνουν μακρυά το ένα από τ' άλλο καθώς θα απογοητευτούν θανάσιμα στο κομμάτι του σεξ.

Κριός με Καρκίνο

Αυτοί οι δυο μοιάζουν να είναι ένα υπέροχο ζευγάρι! Ο δυναμικός Κριός συμπληρώνει τον ευαίσθητο Καρκίνο και η σχέση τους φαίνεται να έχει μια λαμπρή ισορροπία, εκτός από τον σεξουαλικό τομέα! Οι Καρκίνοι λειτουργούν με βάση το συναίσθημα σε αντίθεση με τους Κριούς με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απολαύσουν το σεξ αν πρώτα δεν έχουν υπάρξει διαβεβαιώσεις αιώνιας αγάπης. Από την άλλη, οι Κριοί θέλουν να νιώθουν συνεχώς ποθητοί και το απαιτούν από τον σύντροφό τους. Κάτι που η πιο «μαζεμένη» φύση του Καρκίνου δεν το επιτρέπει!

Ταύρος με Τοξότη

O Ταύρος με τον Τοξότη είναι δυο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες με εξαιρετικά έντονο ταμπεραμέντο. Γι' αυτό τον λόγο, θα έλεγε κανείς ότι οι σεξουαλικές περιπτύξεις τους θα ήταν φλογερές και παθιασμένες. Η αλήθεια, όμως, απέχει και μάλιστα κατά πολύ. Η ανέμελη και ξένοιαστη φύση του Τοξότη περιορίζεται εξαιρετικά στο κομμάτι του σεξ, καθώς απολαμβάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα και δεν είναι λάτρης του διαφορετικού. Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά, επειδή είναι τόσο οργανωμένος και πειθαρχημένος στη ζωή του, βλέπει το σεξ σαν μια ευκαιρία να απελευθερωθεί και να ξεσπάσει!

Αιγόκερως με Δίδυμο

Αυτά τα δυο ζώδια δεν ταιριάζουν πουθενά! Είναι σαν να έχουν έρθει από δυο διαφορετικούς πλανήτες και το μόνο κοινό τους είναι ότι απλώς μιλούν την ίδια γλώσσα. Είναι αναμενόμενο, λοιπόν, αυτό να συμβαίνει και στο κρεβάτι τους. Θέλουν και οι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα, τα οποία όμως ντρέπονται να εκφράσουν καθώς πρώτα θέλουν να αποκτήσουν οικειότητα. Όσο και να προσπαθήσουν το «γλυκό» δεν δένει μεταξύ τους, με αποτέλεσμα μετά την πράξη να αισθάνονται τόσο ανικανοποίητοι όσο και αδιάφοροι ο ένας για τον άλλον.

Παρθένος με Λέοντα

Σε αυτά τα δυο ζώδια ισχύει η φράση «τα φαινόμενα απατούν»! Θα περίμενε κανείς ότι ο Λέων είναι σωστό...λιοντάρι στο σεξ, ενώ ο Παρθένος πιο συνεσταλμένος. Απ' ότι φαίνεται συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Οι Λέοντες είναι πιο ντροπαλοί εραστές, που θέλουν πολύ χρόνο για να ξεδιπλώσουν την πιο άγρια πλευρά τους. Οι Παρθένοι απ' την άλλη, είναι θερμοί και απαιτητικοί στο σεξ και δεν έχουν διάθεση να περιμένουν πότε ο σύντροφός τους θα νιώσει άνετα. 

Σκορπιός με Υδροχόος

Άλλο ένα αταίριαστο ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου στο σεξ είναι ο Σκορπιός με τον Υδροχόο. Το πρόβλημα σ' αυτούς τους δυο έγκειται ότι βλέπουν από τελείως διαφορετική σκοπιά το ερωτικό κομμάτι. Οι Σκορπιοί θέλουν πάθος και τρέλα ενώ οι Υδροχόοι είναι πιο ήρεμοι, με αποτέλεσμα να θεωρούνται βαρετοί-χωρίς όμως να είναι. Για τους Υδροχόους απλά το σεξ δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο για τους Σκορπιούς!

Ιχθύς με Ζυγό

Ίσως ο χειρότερος συνδυασμός του ζωδιακού κύκλου στο κομμάτι του σεξ, είναι αυτός του Ιχθύ και του Ζυγού. Η πρώτη φορά που θα πλαγιάσουν μαζί, θα είναι και η τελευταία τους καθώς και οι δυο θα βαρεθούν και θα μετανιώσουν την ώρα και την στιγμή που προχώρησαν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Είναι και οι δυο «μαγκωμένοι» και χρειάζονται ένα πιο δυναμικό και παθιασμένο ζώδιο για να τους απελευθερώσει και να τους ιντριγκάρει τόσο εγκεφαλικά, όσο και σωματικά. 

 

v