Πώς να αποκτήσετε σαρκώδη χείλια με φυσικούς τρόπους!

Πώς να αποκτήσετε σαρκώδη χείλια με φυσικούς τρόπους!

Μπορεί η φύση να μην μας προίκισε με τα σαρκώδη και υπέροχα χείλη της Αντζελίνα Τζολί ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να διπλασιάσουμε τον όγκο των χειλιών μας και μάλιστα, φυσικοί.Όταν εφαρμόσετε τα παρακάτω...κόλπα θα δείτε πιο «φουσκωμένα» αποτελέσματα και με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Βουρτσίστε τα χείλη σας με οδοντόβουρτσα

Ένας τρόπος για να γίνουν τα χείλη σας πιο ογκώδη είναι να τα...βουρτσίσετε με μια οδοντόβουρτσα με ήπιες κυκλικές κινήσεις. Σαν να κάνετε μασάζ! Με αυτόν τον τρόπο προκαλείται υπεραιμία και άρα φουσκώνουν λίγο παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα κάνετε και απολέπιση.

Η μέθοδος με το παγάκι

Μια πολύ εύκολη και γρήγορη μέθοδος για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι λίγο πριν βαφτείτε για κάποια έξοδό σας να τρίψετε για 2-3 λεπτά ένα παγάκι στα χείλια σας. Εξαιτίας της κρύας θερμοκρασίας, τα αιμοφόρα αγγεία συμπιέζονται προσωρινά με αποτέλεσμα τα χείλη σας να δείχνουν πιο κόκκινα και σαρκώδη! 

Απολέπιση με κανέλα

Βουρτσίστε τα χείλη σας με μια μαλακή βούρτσα. Έπειτα ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη ή μέλι με βαζελίνη. Απλώστε το μείγμα στα χείλη σας και περιμένετε 5-7 λεπτά. Τα χείλη σας θα πρέπει να έχουν αρχίσει να τσούζουν. Ξεπλύνετε και χαρείτε τα άμεσα αποτελέσματα.

Ενυδάτωση χειλιών με μέλι για πιο γεμάτο αποτέλεσμα

Η πολύ καλή και βαθιά ενυδάτωση στα χείλη μπορεί να τα κάνει αμέσως να δείχνουν πιο ζουμερά. Δοκιμάστε λοιπόν να εφαρμόσετε λίγο μέλι πρωί και βράδυ στα χείλη σας και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Αν δεν σας αρέσει το μέλι ή σας έχει τελειώσει, μπορείτε να τα ενυδατώσετε φυσικά με κάποιο φυσικό έλαιο, γιαούρτι ή αβοκάντο.  Αξίζει να σημειωθεί πως για να αποφύγετε τα αφυδατωμένα χείλη δεν αρκεί μόνο η ενυδάτωση τους. Πρέπει επίσης να αποφεύγετε να τα γλύφετε αφού το σάλιο, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, οδηγεί σε ξεραμένα χείλη.
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v